OHRID 31.12.2019 4 DANA ( 3 NOĆI )       od 100 do 130

 

 

NOVA GODINA 2020
 O H R I D
4 DANA – 3 NOĆI  POLAZAK: 31.12.2019.
CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 130€

 

 

31.12.2019. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.Dolazak u Ohrid u popodnevnim casovima, ulazak u smjestaj i krace vrijeme za odmor. Setnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada.Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2020.godina.

01.01.2020. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

 

Ohrid, dan zena, putovanje za osmi mart

 

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

     

 

 

Atrakcija, Sv, Naum, fakultativni izlet, osmi mart

 

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila  4* 100€ Smještaj
Apartman u vili 4* 115€ Smještaj
Vila DEA 4* 115€ Smještaj
Hotel LEBED 3* 130€ N/D(švedski sto)

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                                

– Prevoz autobusom turističke klase                                                           

– Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                           

– Obilaske prema programu putovanja                                                       

– Usluge turističkog vodiča

  Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani docek Nove 2020.godine

 

Zaliv kostiju, Ohrid, Makedonija, osmi mart, putovanje

Opis smještaja:

Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada,na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.    

 

FAKULTATIVNI DOCEK NOVE GODINE :

  1. TINO PUB – ODLIČAN PUB, SA POP ROK MUZIKOM UŽIVO. CIJENA SA 3 PIĆA PO IZBORU: 20 EURA
  2. RESTORAN BELVEDER- JEDAN OD NAJBOLJIH NACIONALNIH RESTORANA U CENTRU OHRIDA SA ETNO MUZIKOM UŽIVO. CIJENA: 45€  (KOMPLET VEČERA i KONZUMACIJA PIĆA PO IZBODU U IZNOSU OD 10 EURA )

MOLIMO PUTNIKE DA SE ZA DOČEK NOVE GODINE, PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA. 

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOŠ

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

* I S T A N B U L * AUTOBUS – 6 DANA POLAZAK: 29.12.2019

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven grad jer se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog… Vodič Damir Skopljak, najbolji u Turskoj!

AZURNA OBALA – ITALIJA NICA – MONTE KARLO – MONAKO – KAN – ANTIB – MILANO – ĐENOVA 6 DANA – , POLAZAK: 29.12.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po velicini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, sto kod Grka oznacava simbol pobjede. Nica je lucki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se izmedju Kana i Monaka,a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In