AZURNA OBALA - NICA, KAN, ANTIBI, GRAS, SAN TROPE 06.03.-11.03.2019.       235€

 

 

AZURNA OBALA

NICA - KAN - ANTIBI - GRAS - SAN TROPE

6 dana / 3 noći

Termin putovanja: 06.03.-11.03.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po veličini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g. p. n. e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, što kod Grka označava simbol pobjede. Nica je lučki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se između Kana i Monaka, a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

 

Azurna obala, osmi mart, dan zena, nica, kan

 

1 dan 06.03.2019. Bijelo Polje Polazak iz Bijelog Polja u dogovoreno vrijeme. Vožnja preko Srbije, Hrvatske,  Slovenije I Italije sa pauzama  radi odmora.

 

2 dan 07.03.2019. NICA Dolazak u Nicu u popodnevnim časovima. Panoramski obilazak Nice: Trgovi Masena i Garibaldi, Englesko šetalište...Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

3 dan 08.03.2019. NICA – GRAS – KAN – ANTIBI – NICA Doručak. Fakultativno: Izlet do Kana i Antiba sa obilaskom fabrike parfema u Grasu. Putovanje do Grasa grada poznatog po nepreglednim poljima lavande i ruža. Obilazak fabrike parfema, a nakon toga odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Antiba. Obilazak jednog od najstarijih utvrđenja na Azurnoj obali u kome se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali, pored drugih vrijednih građevina čuva i muzej sa jednom od najboljih kolekcija slika Pabla Pikasa. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

Monte Karlo - osmi mart

 

4 dan 09.03.2019. NICA – SEN TROPE – NICA Doručak. Fakultativno: Izlet u Sen Trope. Obilazak kosmopolitskog letovališta, mesta gde se okuplja svetski džet set. Po svojim događajima mitsko mjesto u kome se prepliću sjaj šou biznisa, tradicija, glamur, kultura i umjetnost. Obilazak luke sa bezbroj kafića i restorana, gradskog zvonika... Mogućnost fakultativne vožnje brodom gdje se sa mora mogu videti luksuzne vile svjetskog džet seta. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.

 

5 dan 10.03.2019. NICA – MONAKO – MONTE KARLO Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako. Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1... U večernjim časovima polazak prema CG. Noćna vožnja.

 

6  dan 11.03.2019. Bijelo Polje - Dolazak u popodnevnim časovima.

 

Azurna obala Kan, grad filmova, osmi mart

 

Cijena obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),

• smeštaj u hotelu sa 2+/3* u Nici, na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),

• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,

• usluge turističkog vodiča tokom putovanja,

• agencijske usluge.

Cijena ne obuhvata:

 • fakultativne programe,
 • individualne troškove,
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje 10€,
 • boravišnu taksu- plaća se na licu mjesta

Napomene:

 • Smještaj je organizovan u hotelima kategorisanim od strane Ministarstva turizma zemalja u koje se putuje, a koji se nalazi u blizini željezničke stanice. Tramvajska stanica, kojom se do centra stiže za 10 min, udaljena 150 m od hotela. Sve sobe imaju TV, telefon, kupatilo.
 • Program je rađen na bazi 40 plativih učesnika. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena,
 • Obilazak pojedinih lokalitete ne podrazumijeva i ulazak u iste, što predstavlja uobičajenu praksu
 • Popusti i doplate: djeca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30 €, treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,  doplata za 1/1 sobu 110 €.
 • Način plaćanja: 135€ prije polaska, ostatak na 2 mjesečne rate
 • U slučaju nedovoljnog broja proijavljenih, postoji mogućnost priključenja grupi iz Beograda. 
 • FAKULTATIVNI IZLETI:
  • Za svaki od fakultativnih programa i izleta predviđenih programom putovanja neophodan je minimum od 25 prijavljenih osoba! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, fakultativa će se otkazati ili će se korigovati cijena shodno broju prijavljenih osoba! Cijena fakultativnih izleta obuhvata ulaznice, troškove vodiča, troškove prevoza, rezervacije i manipulativne troškove agencije partnera na distinaciji,
  • Fakultativni izleti nijesu obavezni dio programa,
  • Anektiranje putnika za fakultativne programe obaviće naš vodič tokom putovanja,.
  • Plaćanje fakultativnih programa i izleta se isključivo vrši našem predstavniku – vodiču u busu.

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

AZURNA OBALA – ITALIJA NICA – MONTE KARLO – MONAKO – KAN – ANTIB – MILANO – ĐENOVA 6 DANA – , POLAZAK: 29.12.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po velicini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, sto kod Grka oznacava simbol pobjede. Nica je lucki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se izmedju Kana i Monaka,a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

RIM- FERRARA 29.12.2019 6 DANA

Legenda kaže da ako se uzme malo pijeska oko Koloseuma i stavi pod jastuk, živi se vječno, „ jer ako nestane Koloseum, nestaće i Rim, a ako on nestane – nestaće i svijet.“ (Lord Bajron)

* I S T A N B U L * AUTOBUS – 6 DANA POLAZAK: 29.12.2019

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven grad jer se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog… Vodič Damir Skopljak, najbolji u Turskoj!

Sign In