SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.       115€

 

 

SOLUN I METEORI

Termin putovanja: 06.03.-10.03.2019.

5 dana

Prevoz, hotel sa dorućkom, vodič

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija.

 

Solun i meteori, grca, osmi mart

 

1. DAN / 06.03.2019. / PODGORICA - SOLUN

Polazak iz Podgorice sa dogovorenog mjesta u večernjim satima udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 07.03.2019. / METEORI - SOLUN /

U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku. Posjeta jednom od najstarijih manastira u ovoj jedinstvenoj grupi pravoslavnih manastira - čudu prirode i ljudske volje u neostvarenom i nesvakidasnjem ambijentu. Nakon obilaska, imaćete priliku da posjetite i jedinstvenu radionicu ikona u podnožju manastira. Nastavak putovanja ka Solunu. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme Noćenje.

 

Solun

 

3. DAN / 08.03.2019. / SOLUN /

Doručak. Slijedi panoramsko razgledanje grada: Bijela kula, Solunska luka, Rotonda, Galerijusov slavoluk, crkva Svetog Dimitrija, Aristotelov trg. Obilazak srpskog vojničkog groblja “Zejtinlik”. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče fakultativni odlazak na "Grčko veče" u jednu od taverni uz tradicionalnu muziku, hranu i piće. Noćenje. Noćenje.

4. DAN / 09.03.2019. / SOLUN – PODGORICA /

Doručak. Pakovanje stvari u autobus i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šoping do polaska za Podgoricu. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

5. DAN / 10.03.2019. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Solunu;
  • Razgledanje prema programu;
  • Troškove organizacije putovanja;
  • Usluge vodiča/pratioca grupe za vrijeme putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izleti i posjete;
  • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (obezbjeđuje agencija);
  • Ulaznice za lokalitete koji se posjećuju

 

Meteori, grcka

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid 07.03.-10.03.2019.

Po pravilu, oni koji jednom upoznaju Ohrid, ponovo se vracaju ovom gradu- muzeju, cija svaka crkva i crkvica, freska ili ikona predstavlja raritet neprocjenjive vrijednosti. Ohridsko jezero, koje cesto nazivaju i makedonskim slatkovodnim morem je prica za sebe. Ovdje su djelovali Sveti Kliment i Naum, ucenici Cirila i Metodija, pa Ohrid vazi kao centar slovenske pismenosti i kulture i kao umjetnicka riznica Balkana.

SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. Mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po velicini i znacaju grad u Grckoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Sredisnja Makedonija.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In