SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.       115€

 

 

SOLUN I METEORI

Termin putovanja: 06.03.-10.03.2019.

5 dana

Prevoz, hotel sa dorućkom, vodič

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija.

 

Solun i meteori, grca, osmi mart

 

1. DAN / 06.03.2019. / PODGORICA - SOLUN

Polazak iz Podgorice sa dogovorenog mjesta u večernjim satima udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 07.03.2019. / METEORI - SOLUN /

U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku. Posjeta jednom od najstarijih manastira u ovoj jedinstvenoj grupi pravoslavnih manastira - čudu prirode i ljudske volje u neostvarenom i nesvakidasnjem ambijentu. Nakon obilaska, imaćete priliku da posjetite i jedinstvenu radionicu ikona u podnožju manastira. Nastavak putovanja ka Solunu. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme Noćenje.

 

Solun

 

3. DAN / 08.03.2019. / SOLUN /

Doručak. Slijedi panoramsko razgledanje grada: Bijela kula, Solunska luka, Rotonda, Galerijusov slavoluk, crkva Svetog Dimitrija, Aristotelov trg. Obilazak srpskog vojničkog groblja “Zejtinlik”. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče fakultativni odlazak na "Grčko veče" u jednu od taverni uz tradicionalnu muziku, hranu i piće. Noćenje. Noćenje.

4. DAN / 09.03.2019. / SOLUN – PODGORICA /

Doručak. Pakovanje stvari u autobus i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šoping do polaska za Podgoricu. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

5. DAN / 10.03.2019. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Solunu;
  • Razgledanje prema programu;
  • Troškove organizacije putovanja;
  • Usluge vodiča/pratioca grupe za vrijeme putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izleti i posjete;
  • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (obezbjeđuje agencija);
  • Ulaznice za lokalitete koji se posjećuju

 

Meteori, grcka

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In