SOLUN-METEORI 30.12.2019. 5 DANA       135€

NOVA GODINA 2020
SOLUN – METEORI 
5 DANA –  POLAZAK: 30.12.2019.
CIJENA ARANŽMANA: 135€
 

 

1.dan – 30.12.2019. PODGORICA  Sastanak putnika ispred Hrama u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Elbasana, Pogradeca…Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan – 31.12.2019. SOLUN  Dolazak na granični prelaz Kristalopigi u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do Soluna. Organizovan obilazak grada: Crkva Svetog Dimitrija-zaštitnika grada, impozantni Aristotelov trg sa kojeg avenija Nikis vodi do Bijele kule-simbola Soluna,  impresivni Galerijusov slavolukRotonda… Smještaj u hotelSlobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Doček nove godine u nekom od brojnih noćnih klubova ili taverni. Noćenje.

3.dan – 01.01.2020. SOLUN: Doručak. Posjeta srpskom vojničkom groblju na Zejtinliku. Nakon toga organizovan obilazak tvrđave u Gornjem gradu, sa koje se pruža veličanstven pogled na zaliv i cijeli grad. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Organizovan fakultativni odlazak na grčko večeNoćenje.

Solun i meteori, grca, osmi mart

 

4.dan – 02.01.2020. SOLUN – METEORI Doručak. Napuštanje hotela. Putovanje do veličanstvenog kompleksa  manastira Meteora, sagrađenih na stijenama koje kao da lebde između zemlje i neba, a sam pogled odozdo vas ostavlja bez daha. Nakon obilaska manastira Veliki Meteor, posjetićemo radionicu za izradu ikona koja se nalazi u podnožju Meteora. Slobodno vrijeme u gradiću Kalambaka. Polazak za Crnu Goru u večernjim časovima. Putovanje preko graničnog prelaza Kristalopigi, Pogradeca, Drača, Skadra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

5.dan – 03.01.2020. PODGORICA  Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima, kraj programa.

                                                                      

 

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz autobisom visoke turističke klase na navedenim relacijama
  2. hotelski smještaj u Solunu, Hotel Rotonda 3*(2 noćenja sa doručkom)
  3. obilasci prema programu, turističko vođstvo puta,  

 

 

 

 

Solun

 

 

                                                                      

 

 

 

Cijena aranžmana NE obuhvata :  

  1. grčko veče,

        2. ulaznicom za manastir Veliki Meteor – 3€,

        3. međunarodno osiguranje – 5€

 

Hotel Rotonda 3* – smješten na samo 1 km od centra Soluna, ovaj hotel Vam nudi mogućnost da za 10 minuta hoda stignete do samog srca grada.  Nudi moderan smeštaj sa doručkom na bazi švedskog stola. Sobe hotela Rotonda su prostrane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider i balkon. Svaka soba ima besplatan bežični internet.

 

Meteori, grcka

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

AZURNA OBALA – ITALIJA NICA – MONTE KARLO – MONAKO – KAN – ANTIB – MILANO – ĐENOVA 6 DANA – , POLAZAK: 29.12.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po velicini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, sto kod Grka oznacava simbol pobjede. Nica je lucki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se izmedju Kana i Monaka,a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

RIM- FERRARA 29.12.2019 6 DANA

Legenda kaže da ako se uzme malo pijeska oko Koloseuma i stavi pod jastuk, živi se vječno, „ jer ako nestane Koloseum, nestaće i Rim, a ako on nestane – nestaće i svijet.“ (Lord Bajron)

Sign In