SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.       115€

 

 

SOLUN I METEORI

Termin putovanja: 06.03.-10.03.2019.

5 dana

Prevoz, hotel sa dorućkom, vodič

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija.

 

Solun i meteori, grca, osmi mart

 

1. DAN / 06.03.2019. / PODGORICA - SOLUN

Polazak iz Podgorice sa dogovorenog mjesta u večernjim satima udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 07.03.2019. / METEORI - SOLUN /

U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku. Posjeta jednom od najstarijih manastira u ovoj jedinstvenoj grupi pravoslavnih manastira - čudu prirode i ljudske volje u neostvarenom i nesvakidasnjem ambijentu. Nakon obilaska, imaćete priliku da posjetite i jedinstvenu radionicu ikona u podnožju manastira. Nastavak putovanja ka Solunu. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme Noćenje.

 

Solun

 

3. DAN / 08.03.2019. / SOLUN /

Doručak. Slijedi panoramsko razgledanje grada: Bijela kula, Solunska luka, Rotonda, Galerijusov slavoluk, crkva Svetog Dimitrija, Aristotelov trg. Obilazak srpskog vojničkog groblja “Zejtinlik”. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče fakultativni odlazak na "Grčko veče" u jednu od taverni uz tradicionalnu muziku, hranu i piće. Noćenje. Noćenje.

4. DAN / 09.03.2019. / SOLUN – PODGORICA /

Doručak. Pakovanje stvari u autobus i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šoping do polaska za Podgoricu. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

5. DAN / 10.03.2019. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Solunu;
  • Razgledanje prema programu;
  • Troškove organizacije putovanja;
  • Usluge vodiča/pratioca grupe za vrijeme putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izleti i posjete;
  • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (obezbjeđuje agencija);
  • Ulaznice za lokalitete koji se posjećuju

 

Meteori, grcka

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Pariz i Diznilend 02.05.-05.05.2019.

Pariz grad svijetlosti, arhitekture, umjetnosti danas je turisticki najatraktivniji I najposjeceniji grad na svijetu. Prijestonica Francuske, epitet najposjecenijeg grada dobila je sa razlogom. Impresionira najboljim muzejima, najraskosnijim dvorcima, najljepsim ulicama I bulevarima, sjajnom zabavom u kan kan klubovima, I naravno Diznilendom.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

ISTANBUL 29.04.-04.05.2019.

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven kao jedini grad koji se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (egipatske, persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog…

Sign In