PRIVATNE TURE U REGIONU       

 

 

PRIVATNE TURE U REGIONU

AKTUELNO 

ISTANBUL

OHIRD

AZURNA OBALA

 

Za sve klijente koji su ograničeni vremenom, poslovnim i porodičnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mijesta i mini bus od 17 mjesta. 

 

Predložene destinacije:

 

Sarajevo

Durmitorski prsten                       

Trebinje - Mostar- tri dana

Skadar

Kanjon Mrtvice

Albanija - vikend tura

Višegrad                     

Hridsko jezero

Vrnjačka Banja - vikend tura

Trebinje                       

Skadarsko jezero                         

Dubrovnik Split Trebinje - tri dana

Zlatibor

 

BALKANSKE TURE

 

 

Po zahtjevima klijenata mogu se organizovati jednodnevne, dvodnevne ili trodnevne ekskurzije u regionu - Bosna i Hercegovina (Sarajevo, Mostar, Trebinje.....), Srbija ( Zlatibor, Vrnjacka Banja, Kopaonik....), zatim Hrvatska (Dubrovnik, Split...), Makedonija ( Ohrid, Skoplje, Bitola), Albanija ( Tirana , Skadar....), izleti po Crnoj Gori itd....

Takodje, za sve posebne želje i rute stojimo na raspolaganju za prijedloge i organizaciju ture i obezbeđivanje nezaboravnog provoda.

 

Ukoliko imate želju da posjetite neku destinaciju, mi smo tu da Vam ostvarimo, možete se javiti na brojeve telefona: 069 205 600; 050 432 374 ili na mejl rams@t-com.me

 

 

Mali kombi, agencija rams

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Istanbul 06.03.-11.03.2019.

Istanbul, milionska kosnica koja jednom rukom grli Evropu, a drugom Aziju nikada nece prestati da ocarava posjetioce. Bizantion, Konstatinopolj ili Carigrad kojim god imenom da ga nazivate, kulturna ostavstina na vratima, izmedju istoka i zapada postajala je sve raskosnija. Istanbul je bez pretjerivanja, spoj dva svijeta, a nigdje ih necete naci tako medjusobno isprepletane i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

Azurna obala - Nica, Kan, Antibi, Gras, San Trope 06.03.-11.03.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po velicini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, sto kod Grka oznacava simbol pobjede. Nica je lucki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se izmedju Kana i Monaka,a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. Mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po velicini i znacaju grad u Grckoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Sredisnja Makedonija.

Sign In