DUBROVNIK - SPLIT - TREBINJE - TRI DANA       115€

 

 

 

DUBROVNIK - SPLIT - TREBINJE

TRODNEVNE TURE

Opasan svojim prepoznatljivim zidinama dugim gotovo dva kilometra, Dubrovnik je prema mnogima, jedan od najljepših i najpopularnijih gradova Sredozemlja.

 

Dubrovnik trodnevna tura

 

1.DAN

Polazak u ranim jutarnjim satima.Putovanje preko Podgorice, Herceg Novog,dolazak u Dubrovnik. Obilazak ovog  prelijepog grada u pratnji lokalnog vodiča. Šetnja Stradunom, glavnom ulicom, gradskom žilom kucavicom. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanje prema Neumu u kasnim popodnevnim satima. Smejštaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet  u Split, najveći grad Dalmacije, drugi po veličini u Hrvatskoj. Obilazak gradskih znamenitosti sa lokalnim vodičem : Dioklecijanova palata, Trg Prokurativa, Narodni trg, Promenada. Slobodno vrijeme. Povratak u Neum, večera, noćenje.

3.DAN

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Trebinje. Grad posebne atmosfere, mediteranske klime, bogate istorije... Obilazak starog grada, slobodno vrijeme. U popodnevnim satima polazak za Crnu Goru. Dolazak u večernjim satima.

 

Split Hrvatska

 

Cijena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom/minibusom
  • 2 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 3*- Neum
  • troškovi lokalnih vodiča u Dubrovniku i Splitu
  • troškovi pratioca grupe,                                                
  • troškove organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
  • individualne troškove
  • putno osiguranje

Dokumentacija potrebna za putovanje-važeći pasoš

***CIJENE SU OKVIRNE I PODLOŽNE PROMJENAMA***

 

Trebinje, trodnevna tura

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

SARANDA + KRF 99€

Krf je jedno od najljepsih grckih ostrva. Leži u Jonskom moru, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Krf se ubraja među najimućnije regione u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po kćerki boga Asopa, nimfi Kerkiri, koju je oteo Posejdon. Zbog svoje veoma bujne vegetacije Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo".

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In