TREBINJE - MOSTAR TRI DANA       85€

 

 

 

TREBINJE - MOSTAR

tri dana

Najjužniji grad Hercegovine sa blagom mediteranskom klimom čuva gostoprimljivost davnih vremena u kojima se znalo za red. Ta lijepa vremena ovde i dalje žive, pa tako svi rade od 06h-14h, a od 14h-17h spavaju, a u ponoć se vraćaju iz grada. Za sve one koji nisu posjetili nestvarnu ljepotu Trebinja, savjerujemo da dođete i posjetite..

 

Trebinje, obilazak 3 dana

 

1. dan-Polazak autobusa u dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta (petak popodne posle radnog vremena). Putovanje prema Trebinju preko Podgorice, Niksica sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u večernjim satima. Smještaj u hotelu. Noćenje.

2. dan-Doručak. Nakon doručka putovanje prema Mostaru. Obilazak starog grada u pratnji lokalnog vodica. Slobodno vrijeme. Obilazak Vrela Bune (Tekija-Blagaj). Povratak u Trebinje u popodnevnim satima. Slobpdno vrijeme. Nocenje.

3. dan-Doručak. Nakon doručka razgledanje Trebinja u pratnji lokalnog vodica. Ručak u hotelu. Slobodno vrijeme do polaska. Putovanje prema mjestu polaska sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Bijelo Polje u večernjim satima.

 

Mostar

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • smještaj u hotelu 3* na bazi 2 nocenja sa dpruckom ,
 • prevoz turističkim klimatizovanim autobusom,
 • razgledanje Trebinja i Mostara u pratnji lokalnog vodiča,
 • organizacija i vodjstvo puta od strane Agencije,

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove
 • Ulaznice prilikom obilaska.
 • Piće u restoranu.

 

NAPOMENE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 30%,
 • Ukoliko grupa zeli usligu polupansiona, doplata 10e po osobi,
 • Dokumentacija potrebna za putovanje-važeća lična karta
 • Program je rađen na bazi 15 osoba, agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Santorini / Grcka-Egejsko more 419€

Santorini ocarava svojim raznobojnim stenama koje se uzdizu iz mora, prepoznatljiv je po kucama bijele boje, zapanjujucim panoramama, romanticnim zalascima sunca, vulkansko pjescanim plazama. Zbog svojih tamnih stijena i pijeska, plaze Santorinija privlace sunce, brze se zagrijavaju i duze zadrzavaju toplotu. Zato lezanje na ovom pijesku povoljno djeluje na tijelo i opusta ga. Ima cete priliku da uzivate u tepidarijumu i masazi i vulkanskim kamenjem u jednom! Onda ni ne cudi sto Santorini godisnje posjeti preko 1,5 miliona turista.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Sign In