SARANDA + KRF 99€           HIT LJETOVANJE 2020! SARANDA – KRF – ĐIROKASTRA – PLAŽA KSAMIL 

 

Ovog ljeta Vam nudimo putovanje iz Podgorice za Sarandu – popularni ljetnji resort na albanskoj rivijeri, u južnoj Albaniji. Smješten između Jonskog mora i brda maslinjaka, grad je na ušću u obliku potkovice, okružene plažama i šetalištem. U centru su arheološki ostaci sinagoge iz 5. vijeka, kasnije rano hrišćanske bazilike. Zatamnjeni podni mozaici su i dalje evidentni. Dvorac Lekuresi iz 16. vijeka nalazi se na vrhu brda iznad grada.


  TRAJANJE ARANŽMANA: 5 DANA

    I termin: od 10 do 14. Jul 2020.
    II termin: od 05 do 09. Avgust 2020.

 

  U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  - 3 noćenja u hotelu sa 3* sa doručkom u Sarandi
  - Prevoz autobusom turističke klase,
  - Organizacioni troškovi.
  - Vodič tokom cijelog putovanja,
 
 

  U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

   - Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete, plaćaju se na licu mjesta
   - Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10,00 € ), izdaje se u agenciji
   - Plaža Ksamil – 10,00 €,
   - Krf cjelodnevni izlet (karta za trajekt + bus prevoz do luke) –  40,00 €,

 

  FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI :

 -Nisu obavezni, a nisu ni sastavni dio programa puta. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati izlete i sa manjim brojem  prijavljenih, uz blagu korekciju cijena, koje mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih  nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena. Poželjno je da prilikom rezervacije putnik  iskaže interesovanje za fakultativne izlete.
 

  NAČIN PLAĆANJA:

  - Mogućnost plaćanja na rate. Potrebno je prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja.
  - Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
  - Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;
 

   NAPOMENA:
        

        * Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoš;
        * Validnost pasoša ili lične karte za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
        * Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
        * Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 


PROGRAM PUTOVANJA


 

1. DAN / PODGORICA - SARANDA

Dolazak grupe u večernjim satima na dogovorenom mjestu u Podgorici. Polazak za Sarandu udobnim autobusom turističke klase. Noćna vožnja kroz Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

 

2. DAN / SARANDA

Dolazak u Sarandu u jutarnjim časovima, pa slijedi obilazak i upoznavanje sa Sarandom u pratnji vodiča. Smještaj u hotel oko 13:00h. Slobodno  vrijeme za odmor i odlazak na plažu. Noćenje.

 

3. DAN / PLAŽA KSAMIL

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet na prelijepu plažu Ksamil (tirkizno plavo more sa bijelim kamenčićima). Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

krf


4. DAN / KRF

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Krfa. Kraća vožnja brodom do ostrva Krf. Po dolasku na Krf slijedi obilazak grada u pratnji vodiča. Krf je ostrvo koga odlikuje velika ljepota, bujna vegetacija, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more.  Slobodno vrijeme.  Povratak za Sarandu u popodnevnim časovima. Noćenje.

 

 5. DAN / SARANDA - ĐIROKASTRA - PODGORICA

 Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Ðirokastri, simpatičnom slikovitom gradiću u južnoj Albaniji. Bazar sa karakterističnim kućama u starom turskom   stilu, sa uskim ulicama, kuće koje su na spratovima šire nego u osnovi. Ovo su uglavnom kuće bogatih trgovaca. Nakon obilaska grada i slobodnog       vremena, nastavak vožnje za Podgoricu. Dnevna vožnja kroz Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti. Dolazak u Podgoricu u kasnim   večernjim časovima. Kraj programa.

 

Krf

                                                                                            

 

                                                                                               INFORMACIJE,PITANJA I REZERVACIJE   rams@t-com.me


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

GASTRO TURA CRNA GORA

Iza svakog mjesta leze price, gastronomske tradicije, zanatski ukusi I postovane prakse, ocuvane od strane zena I muskaraca ciji su intetiteti I kulture izgradjeni tokom vijekova. Slow food travel nudi novi model za turizam, sastavljen od sastanaka I razmjena sa poljoprivrednicima, sirarima, stocarima, mesarima, pekarima I vinogradarima koji ce zajedno sa kuharima koji kuhaju njihove proizvode biti pripovjedaci svojih lokalnih podrucja I jedinstvenih vodica lokalnih tradicija.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Sign In