OHRID 31.12.2019 4 DANA ( 3 NOĆI )       od 100 do 130

 

 

NOVA GODINA 2020
 O H R I D
4 DANA – 3 NOĆI  POLAZAK: 31.12.2019.
CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 130€

 

 

31.12.2019. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.Dolazak u Ohrid u popodnevnim casovima, ulazak u smjestaj i krace vrijeme za odmor. Setnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada.Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2020.godina.

01.01.2020. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

 

Ohrid, dan zena, putovanje za osmi mart

 

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

     

 

 

Atrakcija, Sv, Naum, fakultativni izlet, osmi mart

 

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila  4* 100€ Smještaj
Apartman u vili 4* 115€ Smještaj
Vila DEA 4* 115€ Smještaj
Hotel LEBED 3* 130€ N/D(švedski sto)

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                                

– Prevoz autobusom turističke klase                                                           

– Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                           

– Obilaske prema programu putovanja                                                       

– Usluge turističkog vodiča

  Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani docek Nove 2020.godine

 

Zaliv kostiju, Ohrid, Makedonija, osmi mart, putovanje

Opis smještaja:

Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada,na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.    

 

FAKULTATIVNI DOCEK NOVE GODINE :

  1. TINO PUB – ODLIČAN PUB, SA POP ROK MUZIKOM UŽIVO. CIJENA SA 3 PIĆA PO IZBORU: 20 EURA
  2. RESTORAN BELVEDER- JEDAN OD NAJBOLJIH NACIONALNIH RESTORANA U CENTRU OHRIDA SA ETNO MUZIKOM UŽIVO. CIJENA: 45€  (KOMPLET VEČERA i KONZUMACIJA PIĆA PO IZBODU U IZNOSU OD 10 EURA )

MOLIMO PUTNIKE DA SE ZA DOČEK NOVE GODINE, PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA. 

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOŠ

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

* I S T A N B U L * AUTOBUS – 6 DANA POLAZAK: 29.12.2019

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven grad jer se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog… Vodič Damir Skopljak, najbolji u Turskoj!

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

RIM- FERRARA 29.12.2019 6 DANA

Legenda kaže da ako se uzme malo pijeska oko Koloseuma i stavi pod jastuk, živi se vječno, „ jer ako nestane Koloseum, nestaće i Rim, a ako on nestane – nestaće i svijet.“ (Lord Bajron)

Sign In