PAKET ARANžMAN 8 . MART INSTITUT "DR SIMO MILOšEVIć" IGALO       86€

 

 

 

PAKET ARANŽMAN 8. MART

Institut "Dr Simo Milošević" Igalo

Period: 08.03.-10.03.2019.

Individualni prevoz

 

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr Simo Milošević" A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starijih osoba.

 

Institut Dr Simo Milosevic Igalo

 

Paket aranžman obuhvata smještaj na bazi 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, i svečanu večeru uz živu muziku i uključen aperitiv, u Nacionalnom restoranu Instituta Igalo, 8. marta.

Cijena je po osobi i uključuje boravišnu taksu i osiguranje.

 

Doplata za polupansion                         6 eura

Doplata za puni pansion                      20 eura

Doplata za jednokrevetnu sobu          24 eura

Doplata za apartman                           24 eura (min 2 osobe u apt)

 

Cijene su neto za Institut, po osobi, za oba noćenja.

 

- Besplatno korišćenje bazena i teretane u sportskom centru Instituta Igalo.

- Besplatan  internet u cijelom objektu.

 

Dodatna mogućnost:

U Institutu Igalo se 9. marta održava drugi maskenbal u okviru programa Praznika mimoze. Goste zabavlja Dženan Lončarević. Ulaznica košta 10 eura po osobi. Ukoliko je gost zainteresovan i za ovu uslugu, molimo da to naglasite na rezervaciji, kako bismo obezbijedili ulaznicu.

 

Moguća rana prijava od 7 h u petak, 8. marta i kasna odjava do 16 h, u nedelju, 10. marta.

 

8 mart

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Sign In