PAKET ARANžMAN 8 . MART INSTITUT "DR SIMO MILOšEVIć" IGALO       86€

 

 

 

PAKET ARANŽMAN 8. MART

Institut "Dr Simo Milošević" Igalo

Period: 08.03.-10.03.2019.

Individualni prevoz

 

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr Simo Milošević" A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starijih osoba.

 

Institut Dr Simo Milosevic Igalo

 

Paket aranžman obuhvata smještaj na bazi 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, i svečanu večeru uz živu muziku i uključen aperitiv, u Nacionalnom restoranu Instituta Igalo, 8. marta.

Cijena je po osobi i uključuje boravišnu taksu i osiguranje.

 

Doplata za polupansion                         6 eura

Doplata za puni pansion                      20 eura

Doplata za jednokrevetnu sobu          24 eura

Doplata za apartman                           24 eura (min 2 osobe u apt)

 

Cijene su neto za Institut, po osobi, za oba noćenja.

 

- Besplatno korišćenje bazena i teretane u sportskom centru Instituta Igalo.

- Besplatan  internet u cijelom objektu.

 

Dodatna mogućnost:

U Institutu Igalo se 9. marta održava drugi maskenbal u okviru programa Praznika mimoze. Goste zabavlja Dženan Lončarević. Ulaznica košta 10 eura po osobi. Ukoliko je gost zainteresovan i za ovu uslugu, molimo da to naglasite na rezervaciji, kako bismo obezbijedili ulaznicu.

 

Moguća rana prijava od 7 h u petak, 8. marta i kasna odjava do 16 h, u nedelju, 10. marta.

 

8 mart

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

BUKUREST 29.12.2019. 6 DANA

Zemlja tvrđava i dvoraca, moćnih prizora, čudesnih Karpata, mitova i legende o grofu Drakuli, tajnovita, nestvarna… Srednjovjekovni Brašov – biser Transilvanje, BRAN – misteriozni zamak grofa Drakule. Očekuje vas odličan noogodišnji provod u BUKUREŠTU, shopping u tržnom centru AFI Palace, kao i zabava u spa centru Terme Bukurešt ….

AZURNA OBALA – ITALIJA NICA – MONTE KARLO – MONAKO – KAN – ANTIB – MILANO – ĐENOVA 6 DANA – , POLAZAK: 29.12.2019.

Nica - glavni grad Azurne obale, a drugi grad po velicini na francuskom mediteranu posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e. od strane Grka, koji su joj dali ime Nikeja, sto kod Grka oznacava simbol pobjede. Nica je lucki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se izmedju Kana i Monaka,a po broju turista zauzima drugo mjesto posle Pariza.

* I S T A N B U L * AUTOBUS – 6 DANA POLAZAK: 29.12.2019

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven grad jer se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog… Vodič Damir Skopljak, najbolji u Turskoj!

Sign In