PAKET ARANžMAN 8 . MART INSTITUT "DR SIMO MILOšEVIć" IGALO       86€

 

 

 

PAKET ARANŽMAN 8. MART

Institut "Dr Simo Milošević" Igalo

Period: 08.03.-10.03.2019.

Individualni prevoz

 

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr Simo Milošević" A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starijih osoba.

 

Institut Dr Simo Milosevic Igalo

 

Paket aranžman obuhvata smještaj na bazi 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, i svečanu večeru uz živu muziku i uključen aperitiv, u Nacionalnom restoranu Instituta Igalo, 8. marta.

Cijena je po osobi i uključuje boravišnu taksu i osiguranje.

 

Doplata za polupansion                         6 eura

Doplata za puni pansion                      20 eura

Doplata za jednokrevetnu sobu          24 eura

Doplata za apartman                           24 eura (min 2 osobe u apt)

 

Cijene su neto za Institut, po osobi, za oba noćenja.

 

- Besplatno korišćenje bazena i teretane u sportskom centru Instituta Igalo.

- Besplatan  internet u cijelom objektu.

 

Dodatna mogućnost:

U Institutu Igalo se 9. marta održava drugi maskenbal u okviru programa Praznika mimoze. Goste zabavlja Dženan Lončarević. Ulaznica košta 10 eura po osobi. Ukoliko je gost zainteresovan i za ovu uslugu, molimo da to naglasite na rezervaciji, kako bismo obezbijedili ulaznicu.

 

Moguća rana prijava od 7 h u petak, 8. marta i kasna odjava do 16 h, u nedelju, 10. marta.

 

8 mart

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN I METEORI 06.03.-10.03.2019.

Putovanje u Solun ili ti Tesaloniki za 8. Mart 2019. otkriva kako izgleda drugi po velicini i znacaju grad u Grckoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Sredisnja Makedonija.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Ohrid 07.03.-10.03.2019.

Po pravilu, oni koji jednom upoznaju Ohrid, ponovo se vracaju ovom gradu- muzeju, cija svaka crkva i crkvica, freska ili ikona predstavlja raritet neprocjenjive vrijednosti. Ohridsko jezero, koje cesto nazivaju i makedonskim slatkovodnim morem je prica za sebe. Ovdje su djelovali Sveti Kliment i Naum, ucenici Cirila i Metodija, pa Ohrid vazi kao centar slovenske pismenosti i kulture i kao umjetnicka riznica Balkana.

Sign In