SARANDA + KRF 99€           HIT LJETOVANJE 2020! SARANDA – KRF – ĐIROKASTRA – PLAŽA KSAMIL 

 

Ovog ljeta Vam nudimo putovanje iz Podgorice za Sarandu – popularni ljetnji resort na albanskoj rivijeri, u južnoj Albaniji. Smješten između Jonskog mora i brda maslinjaka, grad je na ušću u obliku potkovice, okružene plažama i šetalištem. U centru su arheološki ostaci sinagoge iz 5. vijeka, kasnije rano hrišćanske bazilike. Zatamnjeni podni mozaici su i dalje evidentni. Dvorac Lekuresi iz 16. vijeka nalazi se na vrhu brda iznad grada.


  TRAJANJE ARANŽMANA: 5 DANA

    I termin: od 10 do 14. Jul 2020.
    II termin: od 05 do 09. Avgust 2020.

 

  U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  - 3 noćenja u hotelu sa 3* sa doručkom u Sarandi
  - Prevoz autobusom turističke klase,
  - Organizacioni troškovi.
  - Vodič tokom cijelog putovanja,
 
 

  U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

   - Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete, plaćaju se na licu mjesta
   - Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10,00 € ), izdaje se u agenciji
   - Plaža Ksamil – 10,00 €,
   - Krf cjelodnevni izlet (karta za trajekt + bus prevoz do luke) –  40,00 €,

 

  FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI :

 -Nisu obavezni, a nisu ni sastavni dio programa puta. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati izlete i sa manjim brojem  prijavljenih, uz blagu korekciju cijena, koje mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih  nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena. Poželjno je da prilikom rezervacije putnik  iskaže interesovanje za fakultativne izlete.
 

  NAČIN PLAĆANJA:

  - Mogućnost plaćanja na rate. Potrebno je prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja.
  - Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
  - Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;
 

   NAPOMENA:
        

        * Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoš;
        * Validnost pasoša ili lične karte za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
        * Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
        * Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 


PROGRAM PUTOVANJA


 

1. DAN / PODGORICA - SARANDA

Dolazak grupe u večernjim satima na dogovorenom mjestu u Podgorici. Polazak za Sarandu udobnim autobusom turističke klase. Noćna vožnja kroz Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

 

2. DAN / SARANDA

Dolazak u Sarandu u jutarnjim časovima, pa slijedi obilazak i upoznavanje sa Sarandom u pratnji vodiča. Smještaj u hotel oko 13:00h. Slobodno  vrijeme za odmor i odlazak na plažu. Noćenje.

 

3. DAN / PLAŽA KSAMIL

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet na prelijepu plažu Ksamil (tirkizno plavo more sa bijelim kamenčićima). Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

krf


4. DAN / KRF

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Krfa. Kraća vožnja brodom do ostrva Krf. Po dolasku na Krf slijedi obilazak grada u pratnji vodiča. Krf je ostrvo koga odlikuje velika ljepota, bujna vegetacija, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more.  Slobodno vrijeme.  Povratak za Sarandu u popodnevnim časovima. Noćenje.

 

 5. DAN / SARANDA - ĐIROKASTRA - PODGORICA

 Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Ðirokastri, simpatičnom slikovitom gradiću u južnoj Albaniji. Bazar sa karakterističnim kućama u starom turskom   stilu, sa uskim ulicama, kuće koje su na spratovima šire nego u osnovi. Ovo su uglavnom kuće bogatih trgovaca. Nakon obilaska grada i slobodnog       vremena, nastavak vožnje za Podgoricu. Dnevna vožnja kroz Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti. Dolazak u Podgoricu u kasnim   večernjim časovima. Kraj programa.

 

Krf

                                                                                            

 

                                                                                               INFORMACIJE,PITANJA I REZERVACIJE   rams@t-com.me


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Loutraki + Peloponez - Atina 199€

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

SARANDA + KRF 99€

Krf je jedno od najljepsih grckih ostrva. Leži u Jonskom moru, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Krf se ubraja među najimućnije regione u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po kćerki boga Asopa, nimfi Kerkiri, koju je oteo Posejdon. Zbog svoje veoma bujne vegetacije Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo".

Sign In