DRUMSKI BICIKLIZAM - KOLAšIN - ANDRIJEVICA       

 

KOLAŠIN, TREŠNJEVIK, ANDRIJEVICA

 

Drumski biciklizam je najrasprostranjenija forma biciklizma i jedan od popularnijih sportova u javnosti. Ovaj vid biciklizma se odvija prije svega na putevima, asfaltiranim ili betoniranim površinama. Podrazumeva rekreativnu vožnju, drumski biciklizam kao sport (trke) i primenu bicikla za prevoz putevima. Drumski biciklisti generalno poštuju ista pravila i zakone kao i drugi vozači koji učestvuju u saobracaju.

Bjelasica je za mnoge najlepša crnogorska planina. Bjelasica je za razliku od ostalih planina u regionu vulkanskog porekla. Otuda zelena leta, a bijele zime. Bjelasica je atraktivna za pješačenje, planinski biciklizam, jeep ture, za ljubitelje botanike posebno u proljećnim mjesecima, kada je Bjelasica pokrivena cvjetnim pokrivačem. Komovi su sa Durmitorom i Bjelasicom najimpozantniji masiv u dinarskom sistemu planina. Raznovrsna i jedinstvena flora i fauna, bezbroj bistrih planinskih izvora i rijeka, mnostvo kulturnih spomenika, crkava i manastira, kao i toplina naroda koji  živi pod Komovima ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

 

 

Drumski biciklizam, Kolasin

 

Program:

Polazak iz Kolašina, prateći put prema Mateševu i dalje preko Kranjskih Bara ulazeci lagano u sujek izmedju dvije impozantne planine Bjelasice i Komova. Dok Vam se Bjelasica čini pitomom i sigurnom, vrhovi Komova kao da vam govore da su oni tu da Vas čuvaju i prate na vašoj turi. Dionica do Trešnjevika ima oko 27km sa usponom do 880m. To je ujedno i najteža dionica. Nakon uposna zaslužili ste pauzu na Trešnjeviku, osveženje u nekoj od seoskih kafana. Naravno ima dosta vremena i za dobru fotografiju. Od Trešnjevika do Andijevice uglavnom je spust nekih 900m, sa neznatnim usponom od 100m. Ukupna dužina staze je 48km. Predlazemo nocenje u Andirjevici.

 

Biciklizam, tura

 

Program uključuje:

Najam bicikla, vodič, transfer prtljaga, smjestaj i ishrana.

Ovaj program je namijenjen ljubiteljima biciklizma aftalnim putem. Tura je dostupna od juna do oktobra.

 

 

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In