DRUMSKI BICIKLIZAM - KOLAšIN - ANDRIJEVICA       

 

KOLAŠIN, TREŠNJEVIK, ANDRIJEVICA

 

Drumski biciklizam je najrasprostranjenija forma biciklizma i jedan od popularnijih sportova u javnosti. Ovaj vid biciklizma se odvija prije svega na putevima, asfaltiranim ili betoniranim površinama. Podrazumeva rekreativnu vožnju, drumski biciklizam kao sport (trke) i primenu bicikla za prevoz putevima. Drumski biciklisti generalno poštuju ista pravila i zakone kao i drugi vozači koji učestvuju u saobracaju.

Bjelasica je za mnoge najlepša crnogorska planina. Bjelasica je za razliku od ostalih planina u regionu vulkanskog porekla. Otuda zelena leta, a bijele zime. Bjelasica je atraktivna za pješačenje, planinski biciklizam, jeep ture, za ljubitelje botanike posebno u proljećnim mjesecima, kada je Bjelasica pokrivena cvjetnim pokrivačem. Komovi su sa Durmitorom i Bjelasicom najimpozantniji masiv u dinarskom sistemu planina. Raznovrsna i jedinstvena flora i fauna, bezbroj bistrih planinskih izvora i rijeka, mnostvo kulturnih spomenika, crkava i manastira, kao i toplina naroda koji  živi pod Komovima ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

 

 

Drumski biciklizam, Kolasin

 

Program:

Polazak iz Kolašina, prateći put prema Mateševu i dalje preko Kranjskih Bara ulazeci lagano u sujek izmedju dvije impozantne planine Bjelasice i Komova. Dok Vam se Bjelasica čini pitomom i sigurnom, vrhovi Komova kao da vam govore da su oni tu da Vas čuvaju i prate na vašoj turi. Dionica do Trešnjevika ima oko 27km sa usponom do 880m. To je ujedno i najteža dionica. Nakon uposna zaslužili ste pauzu na Trešnjeviku, osveženje u nekoj od seoskih kafana. Naravno ima dosta vremena i za dobru fotografiju. Od Trešnjevika do Andijevice uglavnom je spust nekih 900m, sa neznatnim usponom od 100m. Ukupna dužina staze je 48km. Predlazemo nocenje u Andirjevici.

 

Biciklizam, tura

 

Program uključuje:

Najam bicikla, vodič, transfer prtljaga, smjestaj i ishrana.

Ovaj program je namijenjen ljubiteljima biciklizma aftalnim putem. Tura je dostupna od juna do oktobra.

 

 

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

Sign In