DRUMSKI BICIKLIZAM - KOLAšIN - ANDRIJEVICA       

 

KOLAŠIN, TREŠNJEVIK, ANDRIJEVICA

 

Drumski biciklizam je najrasprostranjenija forma biciklizma i jedan od popularnijih sportova u javnosti. Ovaj vid biciklizma se odvija prije svega na putevima, asfaltiranim ili betoniranim površinama. Podrazumeva rekreativnu vožnju, drumski biciklizam kao sport (trke) i primenu bicikla za prevoz putevima. Drumski biciklisti generalno poštuju ista pravila i zakone kao i drugi vozači koji učestvuju u saobracaju.

Bjelasica je za mnoge najlepša crnogorska planina. Bjelasica je za razliku od ostalih planina u regionu vulkanskog porekla. Otuda zelena leta, a bijele zime. Bjelasica je atraktivna za pješačenje, planinski biciklizam, jeep ture, za ljubitelje botanike posebno u proljećnim mjesecima, kada je Bjelasica pokrivena cvjetnim pokrivačem. Komovi su sa Durmitorom i Bjelasicom najimpozantniji masiv u dinarskom sistemu planina. Raznovrsna i jedinstvena flora i fauna, bezbroj bistrih planinskih izvora i rijeka, mnostvo kulturnih spomenika, crkava i manastira, kao i toplina naroda koji  živi pod Komovima ne mogu Vas ostaviti ravnodušnim.

 

 

Drumski biciklizam, Kolasin

 

Program:

Polazak iz Kolašina, prateći put prema Mateševu i dalje preko Kranjskih Bara ulazeci lagano u sujek izmedju dvije impozantne planine Bjelasice i Komova. Dok Vam se Bjelasica čini pitomom i sigurnom, vrhovi Komova kao da vam govore da su oni tu da Vas čuvaju i prate na vašoj turi. Dionica do Trešnjevika ima oko 27km sa usponom do 880m. To je ujedno i najteža dionica. Nakon uposna zaslužili ste pauzu na Trešnjeviku, osveženje u nekoj od seoskih kafana. Naravno ima dosta vremena i za dobru fotografiju. Od Trešnjevika do Andijevice uglavnom je spust nekih 900m, sa neznatnim usponom od 100m. Ukupna dužina staze je 48km. Predlazemo nocenje u Andirjevici.

 

Biciklizam, tura

 

Program uključuje:

Najam bicikla, vodič, transfer prtljaga, smjestaj i ishrana.

Ovaj program je namijenjen ljubiteljima biciklizma aftalnim putem. Tura je dostupna od juna do oktobra.

 

 

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In