PUTEVI MEDA U CRNOJ GORI       

 

 

 

PUTEVI MEDA U CRNOJ GORI

 

mED

 

Otkrijte istoriju, priče I običaje vezane za pčelarstvo u Crnoj Gori.

Med je slatka I viskozna tečnost koju proizvode pčele I dobija se od nektara cvijeća.  Med određuje čist proizvod koji ne dozvoljava dodavanje bilo koje druge supstance. Pčelar ohrabruje prekomjernu proizvodnju meda u košnici tako da se višak može uzeti bez ugrožavanja pčela.

Da li ste znali?

Pčele su tu, proizvodeći med po istoj metodologiji, već 150 miliona godina.

Programi mogu trajati 5-10 dana, a najbolja opcija je za grupe od 5 do 8 osoba.

 

Program prati aktivnosti na otvorenom: planinarenje, biciklizam ili kombinacija sa drugim interesantnim aktivnostima..

 

Najzdraviji med

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Sign In