ZLATIBOR       15€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

ZLATIBOR

Zlatibor, iako je jedna od najposjecenijoh domacih destinacija ni izbliza nije dovoljno otkriven. Za mnoge predstavlja planinu pogodnu za zimovanje ili pak za beg u prijatniju klimu tokom vrelih ljetnjoh dana.

Zlatibor, jednodnevni izlet, rams agencija

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja. Dolazak na Zlatibor. Odlazak do Drvengrada. Slobodno vrijeme u Drvengradu (zadržavanje oko 1h:30min). Mogućnost organizovanja ručka. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, zadržavanje po potrebi grupe.

Drvengrad, jednodnevni izlet

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije 
  • Troškovi pratioca iz agencije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Drvengrad 2,50€
  • Ručak od  10,00 do 12,00€

Zlatiborsko jezero

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Sign In