ZLATIBOR       15€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

ZLATIBOR

Zlatibor, iako je jedna od najposjecenijoh domacih destinacija ni izbliza nije dovoljno otkriven. Za mnoge predstavlja planinu pogodnu za zimovanje ili pak za beg u prijatniju klimu tokom vrelih ljetnjoh dana.

Zlatibor, jednodnevni izlet, rams agencija

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja. Dolazak na Zlatibor. Odlazak do Drvengrada. Slobodno vrijeme u Drvengradu (zadržavanje oko 1h:30min). Mogućnost organizovanja ručka. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, zadržavanje po potrebi grupe.

Drvengrad, jednodnevni izlet

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije 
  • Troškovi pratioca iz agencije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Drvengrad 2,50€
  • Ručak od  10,00 do 12,00€

Zlatiborsko jezero

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Sign In