ZLATIBOR       15€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

ZLATIBOR

Zlatibor, iako je jedna od najposjecenijoh domacih destinacija ni izbliza nije dovoljno otkriven. Za mnoge predstavlja planinu pogodnu za zimovanje ili pak za beg u prijatniju klimu tokom vrelih ljetnjoh dana.

Zlatibor, jednodnevni izlet, rams agencija

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja. Dolazak na Zlatibor. Odlazak do Drvengrada. Slobodno vrijeme u Drvengradu (zadržavanje oko 1h:30min). Mogućnost organizovanja ručka. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, zadržavanje po potrebi grupe.

Drvengrad, jednodnevni izlet

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije 
  • Troškovi pratioca iz agencije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Drvengrad 2,50€
  • Ručak od  10,00 do 12,00€

Zlatiborsko jezero

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In