SKADAR       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADAR

Skadar (alb. Shkoder ili Shkodra), grad smješten na obali istoimenog jezera, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Skadar je sa populacijom od oko 102.000 stanovnika peti po veličini grad u Albaniji, odmah iza Tirane, Drača, Valone i Elbasana, i predstavlja jedno od mjesta sa najbogatijom istorijom na Balkanu, te značajan ekonomski i kulturni centar sjeverne Albanije.

Skadar, jednodnevni izlet, Albanija

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Gusinju sa usputnim zadržavanjima-po zelji grupe. Putovanje preko Gusinja, Vermusha do Skadra.

 Obilazak Skadra u pratnji lokalnog vodica. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Obilazak tvrđave Rozafe sa lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme.

 

Skadar, jednodnevni izlet, agencija rams

 

 U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, putovanje preko Božaja prema Podgorici, sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.

 

Cijena obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase prema navedenom programu                                                                              
  • vodič iz agencije i lokalni vodic u Skadru
  • troškovi organizacije putovanja.

Cijena ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Pice tokom rucka
  • Ulaznice za tvrđavu – 2,00€
  • Ručak 10,00 – 12,00€

Napomene: Minimum za realizaciju programa je 15 putnika, ukoliko je broj prijavljenih manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena.

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE

 


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

Sign In