SKADAR       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADAR

Skadar (alb. Shkoder ili Shkodra), grad smješten na obali istoimenog jezera, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Skadar je sa populacijom od oko 102.000 stanovnika peti po veličini grad u Albaniji, odmah iza Tirane, Drača, Valone i Elbasana, i predstavlja jedno od mjesta sa najbogatijom istorijom na Balkanu, te značajan ekonomski i kulturni centar sjeverne Albanije.

Skadar, jednodnevni izlet, Albanija

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Gusinju sa usputnim zadržavanjima-po zelji grupe. Putovanje preko Gusinja, Vermusha do Skadra.

 Obilazak Skadra u pratnji lokalnog vodica. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Obilazak tvrđave Rozafe sa lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme.

 

Skadar, jednodnevni izlet, agencija rams

 

 U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, putovanje preko Božaja prema Podgorici, sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.

 

Cijena obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase prema navedenom programu                                                                              
  • vodič iz agencije i lokalni vodic u Skadru
  • troškovi organizacije putovanja.

Cijena ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Pice tokom rucka
  • Ulaznice za tvrđavu – 2,00€
  • Ručak 10,00 – 12,00€

Napomene: Minimum za realizaciju programa je 15 putnika, ukoliko je broj prijavljenih manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena.

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE

 


Fotografije


Pošalji te poruku

SARANDA + KRF 99€

Krf je jedno od najljepsih grckih ostrva. Leži u Jonskom moru, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Krf se ubraja među najimućnije regione u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po kćerki boga Asopa, nimfi Kerkiri, koju je oteo Posejdon. Zbog svoje veoma bujne vegetacije Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo".

GASTRO TURA CRNA GORA

Iza svakog mjesta leze price, gastronomske tradicije, zanatski ukusi I postovane prakse, ocuvane od strane zena I muskaraca ciji su intetiteti I kulture izgradjeni tokom vijekova. Slow food travel nudi novi model za turizam, sastavljen od sastanaka I razmjena sa poljoprivrednicima, sirarima, stocarima, mesarima, pekarima I vinogradarima koji ce zajedno sa kuharima koji kuhaju njihove proizvode biti pripovjedaci svojih lokalnih podrucja I jedinstvenih vodica lokalnih tradicija.

Santorini / Grcka-Egejsko more 419€

Santorini ocarava svojim raznobojnim stenama koje se uzdizu iz mora, prepoznatljiv je po kucama bijele boje, zapanjujucim panoramama, romanticnim zalascima sunca, vulkansko pjescanim plazama. Zbog svojih tamnih stijena i pijeska, plaze Santorinija privlace sunce, brze se zagrijavaju i duze zadrzavaju toplotu. Zato lezanje na ovom pijesku povoljno djeluje na tijelo i opusta ga. Ima cete priliku da uzivate u tepidarijumu i masazi i vulkanskim kamenjem u jednom! Onda ni ne cudi sto Santorini godisnje posjeti preko 1,5 miliona turista.

Sign In