SKADAR       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADAR

Skadar (alb. Shkoder ili Shkodra), grad smješten na obali istoimenog jezera, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Skadar je sa populacijom od oko 102.000 stanovnika peti po veličini grad u Albaniji, odmah iza Tirane, Drača, Valone i Elbasana, i predstavlja jedno od mjesta sa najbogatijom istorijom na Balkanu, te značajan ekonomski i kulturni centar sjeverne Albanije.

Skadar, jednodnevni izlet, Albanija

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Gusinju sa usputnim zadržavanjima-po zelji grupe. Putovanje preko Gusinja, Vermusha do Skadra.

 Obilazak Skadra u pratnji lokalnog vodica. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Obilazak tvrđave Rozafe sa lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme.

 

Skadar, jednodnevni izlet, agencija rams

 

 U dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta polazak prema Bijelom Polju, putovanje preko Božaja prema Podgorici, sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.

 

Cijena obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase prema navedenom programu                                                                              
  • vodič iz agencije i lokalni vodic u Skadru
  • troškovi organizacije putovanja.

Cijena ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Pice tokom rucka
  • Ulaznice za tvrđavu – 2,00€
  • Ručak 10,00 – 12,00€

Napomene: Minimum za realizaciju programa je 15 putnika, ukoliko je broj prijavljenih manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena.

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE

 


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Sign In