KANJON MRTVICE       12€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET 

KANJON MRTVICE

Ukoliko ste spremni da krenete u zagrljaj mitskim bićima i moćnoj i nepredvidljivoj prirodi, kroz nestvaran svijet prirode, Mrtvica čeka na vas. Hiljadama godina borila se sa moćnim stijenama Maganik planine, kako bi se poslije 14 kilometara toka zagrlila sa Moračom. Dvije stijene se spajaju i čine prirodan most iznad rijeke, takozvanu Kapiju želja, na kojoj čistog srca treba zamisliti želju i baciti kamen u rijeku. Susret sa vilama će se desiti na Kapiji želja ili nakon nje, na dijelu puta koji prolazi kroz surove i kao nožem odsječene litice, sa prirodnim usjekom u stijeni koje se nazivaju Mrtvičke grede. Tu na tom mjestu, u samom srcu kanjona, postajete svjesni apsolutne moći, snage i bogatstva prirode.

 

Kanjon Mrtvice, jednodnevni izlet

 

Organizovani polazak iz Bijelog Polja. 
Sve što treba da ponesete sa sobom je par sendviča i fotoaparat a za ostalo ce se pobrinuti dobra volja, dobro društvo i predivna priroda.

 

Kanjon Mrtvice, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turistučkim autobusom
  • Troškove vodiča grupe
  • Troškove organizacije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

NAPOMENA:

  • Jednodnevni izlet se može realizovati sa minimalno 6 osoba.

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE

 

Cudo prirode, kanjon Mrtvice


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Sign In