KANJON MRTVICE       12€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET 

KANJON MRTVICE

Ukoliko ste spremni da krenete u zagrljaj mitskim bićima i moćnoj i nepredvidljivoj prirodi, kroz nestvaran svijet prirode, Mrtvica čeka na vas. Hiljadama godina borila se sa moćnim stijenama Maganik planine, kako bi se poslije 14 kilometara toka zagrlila sa Moračom. Dvije stijene se spajaju i čine prirodan most iznad rijeke, takozvanu Kapiju želja, na kojoj čistog srca treba zamisliti želju i baciti kamen u rijeku. Susret sa vilama će se desiti na Kapiji želja ili nakon nje, na dijelu puta koji prolazi kroz surove i kao nožem odsječene litice, sa prirodnim usjekom u stijeni koje se nazivaju Mrtvičke grede. Tu na tom mjestu, u samom srcu kanjona, postajete svjesni apsolutne moći, snage i bogatstva prirode.

 

Kanjon Mrtvice, jednodnevni izlet

 

Organizovani polazak iz Bijelog Polja. 
Sve što treba da ponesete sa sobom je par sendviča i fotoaparat a za ostalo ce se pobrinuti dobra volja, dobro društvo i predivna priroda.

 

Kanjon Mrtvice, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turistučkim autobusom
  • Troškove vodiča grupe
  • Troškove organizacije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

NAPOMENA:

  • Jednodnevni izlet se može realizovati sa minimalno 6 osoba.

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE

 

Cudo prirode, kanjon Mrtvice


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In