HRIDSKO JEZERO       12€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

HRIDSKO JEZERO

Hridsko jezero se nalazi na sjeveroistočnoj strani Prokletija u samoj blizini albanske granice. Smješteno je između vrhova Mali i Veliki Rid, a ispod vrha Ridski krš (2.358mnv), po čemu se smatra da je i dobilo ime.

 

Hridsko jezero

 

Do jezera se može doći iz pravca Plava, od kojeg je udaljeno oko 18 km.Od brojnih crnogorskih planinskih jezera ovo je smješteno na najvećoj nadmorskoj visini od 1.970 m. Okruženo je četinarima, zbog čega je jezero obojeno lijepim nijansama zelene boje. Voda je izuzetno bistra, što se objašnjava njenom izuzetnom čistoćom.
Vjeruje se da kupanje u ovom jezeru donosi ženama ljepotu, zdravlje i plodnost. - A nekima i upalu pluća! Uglavnom, ko ima hrabrosti neka se okuša...

Polazak sa autobuske stanice u 08:00h, povratak je u 18:00h.

 

Hridsko jezero, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim autobusom
  • Usluge pratioca grupe
  • Troškove organizacije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

NAPOMENA:

  • Izlet će se realizovati ukoliko ima minimum 6 osoba

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

Sign In