HRIDSKO JEZERO       12€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

HRIDSKO JEZERO

Hridsko jezero se nalazi na sjeveroistočnoj strani Prokletija u samoj blizini albanske granice. Smješteno je između vrhova Mali i Veliki Rid, a ispod vrha Ridski krš (2.358mnv), po čemu se smatra da je i dobilo ime.

 

Hridsko jezero

 

Do jezera se može doći iz pravca Plava, od kojeg je udaljeno oko 18 km.Od brojnih crnogorskih planinskih jezera ovo je smješteno na najvećoj nadmorskoj visini od 1.970 m. Okruženo je četinarima, zbog čega je jezero obojeno lijepim nijansama zelene boje. Voda je izuzetno bistra, što se objašnjava njenom izuzetnom čistoćom.
Vjeruje se da kupanje u ovom jezeru donosi ženama ljepotu, zdravlje i plodnost. - A nekima i upalu pluća! Uglavnom, ko ima hrabrosti neka se okuša...

Polazak sa autobuske stanice u 08:00h, povratak je u 18:00h.

 

Hridsko jezero, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim autobusom
  • Usluge pratioca grupe
  • Troškove organizacije

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

NAPOMENA:

  • Izlet će se realizovati ukoliko ima minimum 6 osoba

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In