VIšEGRAD       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

VIŠEGRAD

Višegrad je grad koji obavezno treba posjetiti, jedna od zanimljivih stvari je da most koji se nalazi na Drini gradjen od 1571 do 1577 godina i da ima 11 lukova, takodje jedna od zanimljivih stvari je da... Ipak bolje da odemo, posjetimo i čujemo još po koju zanimljivost o ovom gradu.

 

Visegrad

 

Polazak za dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja do Višegrada. Obilazak Višegrada sa predstavnikom agencije: most na Drini, kuca Iva Andrića. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Slobodno vrijeme. U dogovoreno mjesto i vrijeme polazak prema Bijelom Polju. U dogovoru sa grupom postoji mogućnost obilaska etno selo "Kanjon" kod manastira Mileševo u Prijepolju. Po potrebi grupe, pravićemo pauze.

 

Andric grad, jednodnevni izlet, rams agencija

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije
  • Troškovi pratioca grupe

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Ulaznice - krstarenje Drinom - 3,00€
  • Ručak od 10,00 do 20,00€

NAPOMENA: Za realizaciju ovog programa potrebno je minimum 6 putnika, agencija zadržava pravo otkazivanja izleta ili korigovanje cijene

 

Krstarenje, Jednodnevni izlet, visegrad

INFORMACIJE, PITANJA, I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In