VIšEGRAD       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

VIŠEGRAD

Višegrad je grad koji obavezno treba posjetiti, jedna od zanimljivih stvari je da most koji se nalazi na Drini gradjen od 1571 do 1577 godina i da ima 11 lukova, takodje jedna od zanimljivih stvari je da... Ipak bolje da odemo, posjetimo i čujemo još po koju zanimljivost o ovom gradu.

 

Visegrad

 

Polazak za dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja do Višegrada. Obilazak Višegrada sa predstavnikom agencije: most na Drini, kuca Iva Andrića. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Slobodno vrijeme. U dogovoreno mjesto i vrijeme polazak prema Bijelom Polju. U dogovoru sa grupom postoji mogućnost obilaska etno selo "Kanjon" kod manastira Mileševo u Prijepolju. Po potrebi grupe, pravićemo pauze.

 

Andric grad, jednodnevni izlet, rams agencija

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije
  • Troškovi pratioca grupe

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Ulaznice - krstarenje Drinom - 3,00€
  • Ručak od 10,00 do 20,00€

NAPOMENA: Za realizaciju ovog programa potrebno je minimum 6 putnika, agencija zadržava pravo otkazivanja izleta ili korigovanje cijene

 

Krstarenje, Jednodnevni izlet, visegrad

INFORMACIJE, PITANJA, I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In