VIšEGRAD       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

VIŠEGRAD

Višegrad je grad koji obavezno treba posjetiti, jedna od zanimljivih stvari je da most koji se nalazi na Drini gradjen od 1571 do 1577 godina i da ima 11 lukova, takodje jedna od zanimljivih stvari je da... Ipak bolje da odemo, posjetimo i čujemo još po koju zanimljivost o ovom gradu.

 

Visegrad

 

Polazak za dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Priboja do Višegrada. Obilazak Višegrada sa predstavnikom agencije: most na Drini, kuca Iva Andrića. Slobodno vrijeme (mogućnost organizovanja ručka). Slobodno vrijeme. U dogovoreno mjesto i vrijeme polazak prema Bijelom Polju. U dogovoru sa grupom postoji mogućnost obilaska etno selo "Kanjon" kod manastira Mileševo u Prijepolju. Po potrebi grupe, pravićemo pauze.

 

Andric grad, jednodnevni izlet, rams agencija

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Troškovi organizacije
  • Troškovi pratioca grupe

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Ulaznice - krstarenje Drinom - 3,00€
  • Ručak od 10,00 do 20,00€

NAPOMENA: Za realizaciju ovog programa potrebno je minimum 6 putnika, agencija zadržava pravo otkazivanja izleta ili korigovanje cijene

 

Krstarenje, Jednodnevni izlet, visegrad

INFORMACIJE, PITANJA, I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

SARANDA + KRF 99€

Krf je jedno od najljepsih grckih ostrva. Leži u Jonskom moru, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Krf se ubraja među najimućnije regione u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po kćerki boga Asopa, nimfi Kerkiri, koju je oteo Posejdon. Zbog svoje veoma bujne vegetacije Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo".

Sign In