TREBINJE       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

TREBINJE

Trebinje je jedno od onih mjesta koje je dovoljno blizu, čuli smo koliko je lijepo, ali nikako da odemo da vidimo. Gradić koji je više puta bio zvijezda filmskog platna, iznenadi svakog posjetioca prije svega svojoj prirodom i uređenjem, a potom i svojim kulturno istorijskim sadržajem.

 

Trebinje, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

Polazak u dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta. Putovanje prema Trebinju sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Trebinje u podnevnim satima, obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti. Opciono organizovan ručak. U dogovoreno vrijeme polazak prema Bijelom Polju.  Dolazak u mjesto polaska večernjim satima.

 

Jednodnevni izlet, Trebinje

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim klimatizovanim autobusom
  • Razgledanje Trebinja
  • Organizacija i vođstvo puta od strane agencije

CIJENA NE OBUHVATA

  • Individualne troškove
  • Ulaznice prilikom obilaska
  • Ručak, piće u restoranu

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In