TREBINJE       20€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

TREBINJE

Trebinje je jedno od onih mjesta koje je dovoljno blizu, čuli smo koliko je lijepo, ali nikako da odemo da vidimo. Gradić koji je više puta bio zvijezda filmskog platna, iznenadi svakog posjetioca prije svega svojoj prirodom i uređenjem, a potom i svojim kulturno istorijskim sadržajem.

 

Trebinje, jednodnevni izlet, agencija Rams

 

Polazak u dogovoreno vrijeme sa dogovorenog mjesta. Putovanje prema Trebinju sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Trebinje u podnevnim satima, obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti. Opciono organizovan ručak. U dogovoreno vrijeme polazak prema Bijelom Polju.  Dolazak u mjesto polaska večernjim satima.

 

Jednodnevni izlet, Trebinje

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim klimatizovanim autobusom
  • Razgledanje Trebinja
  • Organizacija i vođstvo puta od strane agencije

CIJENA NE OBUHVATA

  • Individualne troškove
  • Ulaznice prilikom obilaska
  • Ručak, piće u restoranu

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Sign In