TRI IZVORA - LUBNICE BERANE       

 

 

TRI IZVORA

Lubnice

Čuje se samo huk rijeke i ptice. Ovdje u lubničkom zaseoku Aluge na oko hiljadu kilometara nadmorske visine u vikendici Slavka Obradovića okruženoj stotinama stabala voćnjaka, čovjek bi mogao da proživi život. Novo i udobno, urađeno "pod konac" sa svim neophodnim i ničim suvišnim. Drvo, crveni kamen, kamin, velika terasa, a okolo šljive, jabuke, kruške, aronija, ribizla... I samo huči dolje rijeka i pjevaju ptice..

 

Tri izvora seosko domacinstvo

 

Božana i Slavko su se bavili raznim poslovima i u gradu ali neko neumorno stvaralaštvo najjače ih je pokretalo. Otuda i više voćnjaka (oko hiljadu stabala) stado ovaca, vikendica, i kuća u centru sela.. I puna trpeza. Od domaćeg likera, sokova, sarmica i turšije do slatkog od divljih jagoda, džemova, pite od jabuka..

Obradovići imaju četvoro odrasle djece, unuke. Ljeti se i oni, kao i djeca i unuci drugih mještana rasutih širom svijeta, vrate u dvorište lubačke škole, na staze pored tri planinske rijeke da obnove nezaboravna druženja.

 

Eksterijer seosko domacinstvo

 

Karakteristike:

Pun pristup organskom voću, ekskluzivna upotreba drvene kućice, dvije spavaće sobe na spratu - dvokrevetne i jednokrevetne u svakom sobi, spava 6 osoba. Kupatilo sa opremom. Trepezarija, igraonica sa kaminom, Balkon/ terasna na gorenjem spratu. Mogućnosti za planinarenje i brdski biciklizam. 

Lokacija: Berane, selo Lubnice

 

Bookiranje seosko domacinstvo

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

Sign In