TRI IZVORA - LUBNICE BERANE       

 

 

TRI IZVORA

Lubnice

Čuje se samo huk rijeke i ptice. Ovdje u lubničkom zaseoku Aluge na oko hiljadu kilometara nadmorske visine u vikendici Slavka Obradovića okruženoj stotinama stabala voćnjaka, čovjek bi mogao da proživi život. Novo i udobno, urađeno "pod konac" sa svim neophodnim i ničim suvišnim. Drvo, crveni kamen, kamin, velika terasa, a okolo šljive, jabuke, kruške, aronija, ribizla... I samo huči dolje rijeka i pjevaju ptice..

 

Tri izvora seosko domacinstvo

 

Božana i Slavko su se bavili raznim poslovima i u gradu ali neko neumorno stvaralaštvo najjače ih je pokretalo. Otuda i više voćnjaka (oko hiljadu stabala) stado ovaca, vikendica, i kuća u centru sela.. I puna trpeza. Od domaćeg likera, sokova, sarmica i turšije do slatkog od divljih jagoda, džemova, pite od jabuka..

Obradovići imaju četvoro odrasle djece, unuke. Ljeti se i oni, kao i djeca i unuci drugih mještana rasutih širom svijeta, vrate u dvorište lubačke škole, na staze pored tri planinske rijeke da obnove nezaboravna druženja.

 

Eksterijer seosko domacinstvo

 

Karakteristike:

Pun pristup organskom voću, ekskluzivna upotreba drvene kućice, dvije spavaće sobe na spratu - dvokrevetne i jednokrevetne u svakom sobi, spava 6 osoba. Kupatilo sa opremom. Trepezarija, igraonica sa kaminom, Balkon/ terasna na gorenjem spratu. Mogućnosti za planinarenje i brdski biciklizam. 

Lokacija: Berane, selo Lubnice

 

Bookiranje seosko domacinstvo

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In