TREBINJE - DUBROVNIK - VIKEND TURA       50€

 

 

 

TREBINJE - DUBROVNIK

VIKEND TURA

Najjužniji grad Hercegovine sa blagom mediteranskom klimom, čuva gostoprinljivost davnih vremena u kojima se znalo za red. Ta lijepa vremena ovde i dalje žive, pa tako svi rade od 06h-14h, a od 14h-17h spavaju, u ponoć se vraćaju iz grada. Za sve one koji još uvijek nisu osjetili nestvarnu ljepotu Trebinja izdvojite barem jedan vikend i posjetite ga.

 

Obilazak Trebinja, vikend tura

 

1.DAN

Polazak grupe sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje prema Trebinju sa pauzama po potrebi grupe- obilazak starog grada i Hercegovačke Gračanice. Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

2.DAN

Doručak. Poslije doručka putovanje prema Dubrovniku. Obilazak Starog grada. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima putovanje prema Bijelom Polju sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u večernjim satima.

 

Dubrovnik, vikend tura

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom,
 • 1 noćenje u hotelu  3* u Trebinju, usluga noćenje I doručak,
 • usluge lokalnog vodiča u Trebinju I
 • troškovi pratioca grupe,                                                
 • troškove organizacije putovanja.

 

Cijena ne obuhvata:

 • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
 • individualne troškove
 • putno osiguranje.

 

NAPOMENE:

 • Dokumentacija potrebna za putovanje-važeći biometrijski pasoš,
 • Program je rađen na bazi 15 osoba, agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika
 • Doplata za vodiča u Dubrovniku 8 0€. 
 • Mogućnost plaćanja na rate

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In