DUBROVNIK - SPLIT - TREBINJE - TRI DANA       115€

 

 

 

DUBROVNIK - SPLIT - TREBINJE

TRODNEVNE TURE

Opasan svojim prepoznatljivim zidinama dugim gotovo dva kilometra, Dubrovnik je prema mnogima, jedan od najljepših i najpopularnijih gradova Sredozemlja.

 

Dubrovnik trodnevna tura

 

1.DAN

Polazak u ranim jutarnjim satima.Putovanje preko Podgorice, Herceg Novog,dolazak u Dubrovnik. Obilazak ovog  prelijepog grada u pratnji lokalnog vodiča. Šetnja Stradunom, glavnom ulicom, gradskom žilom kucavicom. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanje prema Neumu u kasnim popodnevnim satima. Smejštaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet  u Split, najveći grad Dalmacije, drugi po veličini u Hrvatskoj. Obilazak gradskih znamenitosti sa lokalnim vodičem : Dioklecijanova palata, Trg Prokurativa, Narodni trg, Promenada. Slobodno vrijeme. Povratak u Neum, večera, noćenje.

3.DAN

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Trebinje. Grad posebne atmosfere, mediteranske klime, bogate istorije... Obilazak starog grada, slobodno vrijeme. U popodnevnim satima polazak za Crnu Goru. Dolazak u večernjim satima.

 

Split Hrvatska

 

Cijena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom/minibusom
  • 2 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 3*- Neum
  • troškovi lokalnih vodiča u Dubrovniku i Splitu
  • troškovi pratioca grupe,                                                
  • troškove organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
  • individualne troškove
  • putno osiguranje

Dokumentacija potrebna za putovanje-važeći pasoš

***CIJENE SU OKVIRNE I PODLOŽNE PROMJENAMA***

 

Trebinje, trodnevna tura

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In