SKADARSKO JEZERO       25€

 

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADARSKO JEZERO

Izlet brodom na Skadarskom jezeru je iskustvo koje vas ostavlja bez daha. Pogled na brojna ostrva sa srednjovjekovnim manastirima i rijetke vrste ptica predstavljaju jedinstveni spoj istorije i prirode. Ribarska sela sa autentičnom arhitekturom, plažama, uvalama i raskošnom vegetacijim, šaran i pršut, kao domaći specijaliteti, crmničko vino, i lozova rakija- čini veličanstvenost regije potpunom. Posmatranje ptica je jedan od glavnih razloga za posjetu Skadarskog jezera s obzirom da je dom 280 vrsta ptica i najveći rezervat ptica u Crnoj Gori.

 

Skadarsko jezero - krstarenje

 

Bijelo Polje - SKADARSKO JEZERO

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje u trajanju od približno dva ipo sata. Polazak na krstarenje iz Virpazara. Krstarenje Skadarskim jezerom u trajanju od dva ipo do tri sata. Na brodu će biti poslužena zakuška, priganice sa sirom i medom, vino i rakija. Po zahtjevu grupe, moguće je dodatno organizovati ručak  u Rijeci Crnojevića odakle bi bio povratak u mjesto polaska ili napraviti kružno krstarenje do Virpazara te tamo organizovati ručak.

 

Skadarsko jezero, Nacionalni park

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Krstarenje i taksa za ulazak u nacionalni park
  • Usluge pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualni troškovi
  • Ručak u R. Crnojevića ili u Virpazaru

NAPOMENE:

  • Program je moguće realizovati na 30 plativih učesnika putovanja, ukoliko je broj manji agencija zadržava pravo otkazivanjaputovanja ili korigovanja cijena

Krstarenje Skadarskim jezerom

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Sign In