SKADARSKO JEZERO       25€

 

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADARSKO JEZERO

Izlet brodom na Skadarskom jezeru je iskustvo koje vas ostavlja bez daha. Pogled na brojna ostrva sa srednjovjekovnim manastirima i rijetke vrste ptica predstavljaju jedinstveni spoj istorije i prirode. Ribarska sela sa autentičnom arhitekturom, plažama, uvalama i raskošnom vegetacijim, šaran i pršut, kao domaći specijaliteti, crmničko vino, i lozova rakija- čini veličanstvenost regije potpunom. Posmatranje ptica je jedan od glavnih razloga za posjetu Skadarskog jezera s obzirom da je dom 280 vrsta ptica i najveći rezervat ptica u Crnoj Gori.

 

Skadarsko jezero - krstarenje

 

Bijelo Polje - SKADARSKO JEZERO

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje u trajanju od približno dva ipo sata. Polazak na krstarenje iz Virpazara. Krstarenje Skadarskim jezerom u trajanju od dva ipo do tri sata. Na brodu će biti poslužena zakuška, priganice sa sirom i medom, vino i rakija. Po zahtjevu grupe, moguće je dodatno organizovati ručak  u Rijeci Crnojevića odakle bi bio povratak u mjesto polaska ili napraviti kružno krstarenje do Virpazara te tamo organizovati ručak.

 

Skadarsko jezero, Nacionalni park

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Krstarenje i taksa za ulazak u nacionalni park
  • Usluge pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualni troškovi
  • Ručak u R. Crnojevića ili u Virpazaru

NAPOMENE:

  • Program je moguće realizovati na 30 plativih učesnika putovanja, ukoliko je broj manji agencija zadržava pravo otkazivanjaputovanja ili korigovanja cijena

Krstarenje Skadarskim jezerom

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In