SKADARSKO JEZERO       25€

 

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SKADARSKO JEZERO

Izlet brodom na Skadarskom jezeru je iskustvo koje vas ostavlja bez daha. Pogled na brojna ostrva sa srednjovjekovnim manastirima i rijetke vrste ptica predstavljaju jedinstveni spoj istorije i prirode. Ribarska sela sa autentičnom arhitekturom, plažama, uvalama i raskošnom vegetacijim, šaran i pršut, kao domaći specijaliteti, crmničko vino, i lozova rakija- čini veličanstvenost regije potpunom. Posmatranje ptica je jedan od glavnih razloga za posjetu Skadarskog jezera s obzirom da je dom 280 vrsta ptica i najveći rezervat ptica u Crnoj Gori.

 

Skadarsko jezero - krstarenje

 

Bijelo Polje - SKADARSKO JEZERO

Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje u trajanju od približno dva ipo sata. Polazak na krstarenje iz Virpazara. Krstarenje Skadarskim jezerom u trajanju od dva ipo do tri sata. Na brodu će biti poslužena zakuška, priganice sa sirom i medom, vino i rakija. Po zahtjevu grupe, moguće je dodatno organizovati ručak  u Rijeci Crnojevića odakle bi bio povratak u mjesto polaska ili napraviti kružno krstarenje do Virpazara te tamo organizovati ručak.

 

Skadarsko jezero, Nacionalni park

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase
  • Krstarenje i taksa za ulazak u nacionalni park
  • Usluge pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Individualni troškovi
  • Ručak u R. Crnojevića ili u Virpazaru

NAPOMENE:

  • Program je moguće realizovati na 30 plativih učesnika putovanja, ukoliko je broj manji agencija zadržava pravo otkazivanjaputovanja ili korigovanja cijena

Krstarenje Skadarskim jezerom

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

RIM I FERRARA 17.05.-21.05.2019.

Rim glavni grad Italije sa oko 3 000 000 stanovnika. Ispirisani njegovom bogatom prosloscu hronicari ga nazivaju jos i "prijestonica svijeta" , "vjecni grad" ili "apostolski prag". Ovaj megalopolis u svom okrlju cuva i najmanji grad - drzavu na svijetu, suvjerenu teritoriju Svete stolice - Vatikan. Rim se rasprostire na sedam prezuljaka (Kapitalo, Palantin, Aventin, Celij, Eskvilin, Viminal, Kvirintal)i predstavlja nevjerovatan sklad arhitektonskih zdanja od antickih vremena presko srednjeg vijeka i renesanse do danasnjih dana...

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In