ISTANBUL 29.04.-04.05.2019.       175€

 

 

 

ISTANBUL

29.04.-04.05.2019.

 

ISTANBUL – Grad cara Konstantina, prijestonica careva Istočnog Rimskog carstva i centar velike Turske imperije danas broji preko 15 miliona stanovnika i svrstava se u najveće gradove svijeta. Jedinstven kao jedini grad koji se prostire na dva kontinenta. Svjedok je svih važnih istorijskih epoha i imperija koje su gradu ostavile svoje pečate. Sve vojske (egipatske, persijske, grčke, rimske, otomanske, krstaške…) prošle su ovim gradom. Na čuvenom Bosforu, Istanbul danas predstavlja spoj Orijenta i Evrope, savremenog i tradicionalnog, poznatog i misterioznog…

 

Istanbul - prvomajski praznici

 

1 dan 29.04.2019. Polazak autobusa u dogovoreno vrijeme, sa dogovorenog mjesta. Noćna  vožnja preko Srbije i Bugarske sa kraćim  usputnim sadržavanjima po potrebi grupe.

 

2 dan 30.04.2019. Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima, smještaj u hotel, slobodno vrijeme.. Odlazak na Taksim javnim prevozom (fakultativno). Noćenje

 

3 dan 01.05.2019. Doručak. Fakultativni obilazak Topkapi muzeja, Aja Sofije, Plave džamije, Hipodroma… Slobodno vrijeme, povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim časovima fakultativno odlazak u nacionalni restoran "Gaj" na večeru sa programom (tursko veče: večera, 2 pića, trbušni ples). Noćenje.

 

Istanbul, rams agencija

 

4 dan 02.05.2019. Doručak. U podnevnim satima panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča -Vaseljenska patrijasija-posjeta,Zlatni rog, Galata most, prolazak kroz moderne kvartove Istanbula Taksim i Bejolu, prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta bregu Čamlidža, jednom od najljepših izletišta i vidikovcu Istanbula... Oko 17h fakultativno izlet krstarenje brodom po Bosforu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

5.dan 03.05.2019. Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela, organizovan odlazak na Kapali čarsiju.  Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti ili šoping. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme kada je planiran polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Bugarske i Srbije sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

 

6.dan 04.05.2019. Dolazak u popodnevnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA: 175€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji;
 • tri ND (noćenje i doručak) u hotelu 5* na Laleli/Istanbul - ograničen broj soba
 • usluge vodiča i lokalnog vodiča prema programu ,
 • troškove organizacije putovanja.

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

 • ulaznice prilikom fakultativnih obilazaka;
 • individualne troškove,
 • putno zdravstveno osiguranje

 

Cijene fakultativnih izleta (podložne promjeni):

 • Krstarenje Bosforom- 15€
 • Obilazak muzeja (Aja Sofija, Plava dzamija, Topkapi-osnovna ulaznica, vodic i prevoz)- 35€
 • Tursko veče- 40€ (večera, 2 pića, show program)

 

Tradicionalni turski caj

 

NAPOMENE

 • Smještaj je organizovan u hotelima kategorisanim od strane Ministarstva turizma zemlje u koje se putuje, ulazak u hotel nakon 14:00, izlazak do 10:00h.
 • Program je rađen na bazi minimalno 30 plativih učesnika. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena,
 • doplata za jednokrevetnu sobu 40% od cijene aranžmana,
 • obilazak pojedinih lokalitete ne podrazumijeva i ulazak u iste, što predstavlja uobičajenu praksu na ovakvim putovanjima,
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervcije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije (podložne su promjenama)... Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je više od 50% putnika.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
 • Popust za djecu do 12 godina 50%, u pratnji 2 odrasle osobe, 30% u pratnji 1 odrasle osobe,
 • Način plaćanja: 4 RATE


Fotografije


Pošalji te poruku

Pariz i Diznilend 02.05.-05.05.2019.

Pariz grad svijetlosti, arhitekture, umjetnosti danas je turisticki najatraktivniji I najposjeceniji grad na svijetu. Prijestonica Francuske, epitet najposjecenijeg grada dobila je sa razlogom. Impresionira najboljim muzejima, najraskosnijim dvorcima, najljepsim ulicama I bulevarima, sjajnom zabavom u kan kan klubovima, I naravno Diznilendom.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

JUŽNA TOSKANA - BAJKOVITA ITALIJA 30.04.-05.05.2019.

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije - Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posetite Pienzu i Montalcina, dva bisera smještena između toskanskih brda sa vinogradima i hacijendama da degustirate toskanskih vina i obilazak srednjovjekovnog gradića - Montepulciano. Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film "La vita e bella"

Sign In