ŠPANIJA ITALIJA FRANCUSKA 26.04.-05.05.2019.       330€

 

 

 

ŠPANIJA ITALIJA FRANCUSKA

BARSELONA - VENECIJA - NICA - KAN - MONTE KARLO - VERONA

10 DANA - AUTOBUS, polazak: 26.04.2019.

 

Španija je poznata kao zemlja koja organizuje najluđe i najspektakularnije festivale, kao što su trke sa bikovima, festival vatre i festival gađanja sa paradajzom i slično. Najduži tunel na svijetu spaja Švajcarsku i Italiju i dugačak je 57km. Za njegovu izgradnju bilo je potrebrno 17 godina. Zakon nalaže da sve gondole u Italiji moraju biti crne boje.

 

Barselona

 

1 dan 26.04.2019. PODGORICA – Sastanak putnika na parking ispred Hrama u 17:00h. Putovanje udobnim autobusom visoke turističke klase sa pauzama za odmor preko Hrvatske I Slovenije..

 

2 dan 27.04.2019. LIDO DI JESOLO – Ulazak u Italiju u jutarnjim časovima. Nastavljamo putovanje do Lido di Jesola. Smještaj u hotelu. Slijedi slobodno vrijeme za odmor I šetnju ovim poznatim italijanskim ljetovalištem. Noćenje.

 

3 dan 28.04.2019. VENECIJA – Doručak. Odlazak za Veneciju. Dolazak u Luku Punta Sabione I odlazak brodom do Venecije. Cjelodnevni obilazak prelijepe, romantične I dekadentne Venecije: trg Svetog Marka, Duždeva palata, Most uzdisaja, Rialito, crkva Santa Marija dela Salute.. slobodno vrijeme I mogućnost vožnje gondolama, obilazak muzeja, paviljona Bijenala, Opere.. Povratak brodom do luke. Nastavak putovanja za Španiju, noćna vožnja sa kratkim pauzama.

 

4 dan 29.04.2019. LJORET DEL MAR-Dolazak u popodnevnim časovima u Ljoret del Mar, najpoznatije ljetovalište pored Barselone (75km udaljeno), jedno od najljepših na Casta Bravi. Smještaj u hotel. Ručak. Slobodno  poslijepodne za odmor I šetnju gradom. Večra. Po želji putnika moguće je organizovati fakulativni odlazak na flamenko veče. Imaćete priliku da uživate u Španskoj nacionalnoj muzici, igrama, hrani I piću. Noćenje.

 

Nica

 

5 dan 30.04.2019. LJORET – BARSELONA Doručak. Fakultativni odlazak u Figueras, rodno mjesto najekscentričnijeg slikara Salvadora Dalija I odlazak do njegovog muzeja koji je projektovao I u kojem je živio čuveni slikar.. Nakon obilaska muzeja odlazak u Barselonu I obilazak po mnogima najljepšeg grada Španije I jednog od najljepših gradova na svijetu: Gaudijev park Guelj, najpoznatije Gaudijevo dijelo, crkva Sagrada familija, Olimpijsko selo, Monžuik, Rambles muzej I stadion Barselone.. Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u gradu. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

6 dan 01.05.2019. LJORET – BARSELONA – Doručak. Organizovani  odlazak u Barselonu I obilazak preostalog dijela grada, Gotska četvrt, Gaudijeve kuće Batallo I la Pedrera , Akvarijum, najveći u Evropi ili individualni odlazak u muzeje Pikasa, Moroa, voštanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunije, galerije Olimpijade, muzeja erotike. Slobodno vrijeme za šetnju, šoping I individualne aktivnosti. . Povratak u Ljoret. Večera. Noćenje.

 

7 dan 02.05.2019. BARSELONA – Doručak. Odlazan u Barselonu I Slobodan dan u gradu za individualne obilaske ili šetnju po Ramblesu ili šoping. Za šoping preporučujemo vrlo popularnu pristupačnu špansku kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El corte ingles”. Preporučujemo I posjetu akvarijumu koji se nalazi u samom centru grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme I polazak za Francusku. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.  

 

Verona

 

8 dan 03.05.2019. NICA KAN – Dolazak u Kan u jutarnjim satima – modenski grad čuven po najcjenjenijem filskom festivalu. Obilazimo festivalsku dvoranu, promenade – najčuvenije šetalište na mediteranu.. Nakon šetnje po Kanu, nastavak vožnje do Nice. Smjšetaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovani obilazak zaliva Anđela, kako nazivaju Nicu. Organizovana zajednička šetnja po centru Nice, Englesko I Američko šetalište Ruska crkva (najveća Van Rusije).. U večernjim satima odlazak za kneževinu Monako (šetnja pored dvorca Grimaldijevih, crkve, gdje je bilo vjenčanje princa Renijea, I filmske dive Grejs Keli, Okeanskog instituta u kome je dugo radila Zak Kusto.. Obilazak Monte Karla I najčuvenijeg kockarskog kluba na svijetu, zlatnog trougla (Stara kockarnica, kafe I hotel de Pari). Slobodno vrijeme u Monte Karlu. Povratak u Nicu. Noćenje.

 

9 dan 04.05.2019. NICA – VERONA Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju Nicom I u dogovoreno vrijeme polazak za Veronu. Obilazak grada Šekspirovih junaka Romea I Julije, Trg Bra, trg Erbe, Koloseum, Julijina kuća.. Nakon obilaska grada slobodno vrijeme u Veroni. Nastavak putovanja za Crnu Goru. Noćna vožnja preko Slovenije I Hrvatske sa kratkim pauzama za odmor..

 

10 dan 05.05.21019. PODGORICA Dolazak na dogovoreno mjesto.

 

CIJENA ARANŽMANA: 330€

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  •  Prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama
  •  Hotelski smještaj u Italiji 3* (Lido di Jesolo) na bazi noćenja sa doručkom
  • Hotelski smještaj u Nici 3*noćenje sa doručkom
  •  Hotelski smještaj u Ljoret de Maru 3*, tri puna pansiona (doručak – ručak – večera)- švedski sto (kada budemo na izletima putnici će ručak imati u vidu lunch paketa)
  •  Obilaske prema programu uz turističkog vodiča, organizacione I druge troškove

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  •  Fakultativne izlete (Monte Karlo I Monako 15€, figueras, muzej Salvadora Dalija)
  •  Troškove prevoza brodom Lido – Venecija – Lido 15
  •  Obavezno međunarodno osiguranje
  •  Boravišne takse u hotelima


Fotografije


Pošalji te poruku

JUŽNA TOSKANA - BAJKOVITA ITALIJA 30.04.-05.05.2019.

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije - Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posetite Pienzu i Montalcina, dva bisera smještena između toskanskih brda sa vinogradima i hacijendama da degustirate toskanskih vina i obilazak srednjovjekovnog gradića - Montepulciano. Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film "La vita e bella"

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Španija Italija Francuska 26.04.-05.05.2019.

Spanija je poznata kao zemlja koja organizuje najludje i najspektakularnije festivale, kao sto su trke sa bikovima, festival vatre i festival gadjanja sa paradajzom i slicno. Najduzi tunel na svijetu spaja Svajcarsku i Italiju i dugacak je cak 57 km. Za njegovu izgradnju bilo je potrebno 17 godina. Zakon nalaze da sve gondole u Italiji moraju biti crne boje.

Sign In