ŠPANIJA ITALIJA FRANCUSKA 26.04.-05.05.2019.       330€

 

 

 

ŠPANIJA ITALIJA FRANCUSKA

BARSELONA - VENECIJA - NICA - KAN - MONTE KARLO - VERONA

10 DANA - AUTOBUS, polazak: 26.04.2019.

 

Španija je poznata kao zemlja koja organizuje najluđe i najspektakularnije festivale, kao što su trke sa bikovima, festival vatre i festival gađanja sa paradajzom i slično. Najduži tunel na svijetu spaja Švajcarsku i Italiju i dugačak je 57km. Za njegovu izgradnju bilo je potrebrno 17 godina. Zakon nalaže da sve gondole u Italiji moraju biti crne boje.

 

Barselona

 

1 dan 26.04.2019. PODGORICA – Sastanak putnika na parking ispred Hrama u 17:00h. Putovanje udobnim autobusom visoke turističke klase sa pauzama za odmor preko Hrvatske I Slovenije..

 

2 dan 27.04.2019. LIDO DI JESOLO – Ulazak u Italiju u jutarnjim časovima. Nastavljamo putovanje do Lido di Jesola. Smještaj u hotelu. Slijedi slobodno vrijeme za odmor I šetnju ovim poznatim italijanskim ljetovalištem. Noćenje.

 

3 dan 28.04.2019. VENECIJA – Doručak. Odlazak za Veneciju. Dolazak u Luku Punta Sabione I odlazak brodom do Venecije. Cjelodnevni obilazak prelijepe, romantične I dekadentne Venecije: trg Svetog Marka, Duždeva palata, Most uzdisaja, Rialito, crkva Santa Marija dela Salute.. slobodno vrijeme I mogućnost vožnje gondolama, obilazak muzeja, paviljona Bijenala, Opere.. Povratak brodom do luke. Nastavak putovanja za Španiju, noćna vožnja sa kratkim pauzama.

 

4 dan 29.04.2019. LJORET DEL MAR-Dolazak u popodnevnim časovima u Ljoret del Mar, najpoznatije ljetovalište pored Barselone (75km udaljeno), jedno od najljepših na Casta Bravi. Smještaj u hotel. Ručak. Slobodno  poslijepodne za odmor I šetnju gradom. Večra. Po želji putnika moguće je organizovati fakulativni odlazak na flamenko veče. Imaćete priliku da uživate u Španskoj nacionalnoj muzici, igrama, hrani I piću. Noćenje.

 

Nica

 

5 dan 30.04.2019. LJORET – BARSELONA Doručak. Fakultativni odlazak u Figueras, rodno mjesto najekscentričnijeg slikara Salvadora Dalija I odlazak do njegovog muzeja koji je projektovao I u kojem je živio čuveni slikar.. Nakon obilaska muzeja odlazak u Barselonu I obilazak po mnogima najljepšeg grada Španije I jednog od najljepših gradova na svijetu: Gaudijev park Guelj, najpoznatije Gaudijevo dijelo, crkva Sagrada familija, Olimpijsko selo, Monžuik, Rambles muzej I stadion Barselone.. Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u gradu. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

6 dan 01.05.2019. LJORET – BARSELONA – Doručak. Organizovani  odlazak u Barselonu I obilazak preostalog dijela grada, Gotska četvrt, Gaudijeve kuće Batallo I la Pedrera , Akvarijum, najveći u Evropi ili individualni odlazak u muzeje Pikasa, Moroa, voštanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunije, galerije Olimpijade, muzeja erotike. Slobodno vrijeme za šetnju, šoping I individualne aktivnosti. . Povratak u Ljoret. Večera. Noćenje.

 

7 dan 02.05.2019. BARSELONA – Doručak. Odlazan u Barselonu I Slobodan dan u gradu za individualne obilaske ili šetnju po Ramblesu ili šoping. Za šoping preporučujemo vrlo popularnu pristupačnu špansku kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El corte ingles”. Preporučujemo I posjetu akvarijumu koji se nalazi u samom centru grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme I polazak za Francusku. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.  

 

Verona

 

8 dan 03.05.2019. NICA KAN – Dolazak u Kan u jutarnjim satima – modenski grad čuven po najcjenjenijem filskom festivalu. Obilazimo festivalsku dvoranu, promenade – najčuvenije šetalište na mediteranu.. Nakon šetnje po Kanu, nastavak vožnje do Nice. Smjšetaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovani obilazak zaliva Anđela, kako nazivaju Nicu. Organizovana zajednička šetnja po centru Nice, Englesko I Američko šetalište Ruska crkva (najveća Van Rusije).. U večernjim satima odlazak za kneževinu Monako (šetnja pored dvorca Grimaldijevih, crkve, gdje je bilo vjenčanje princa Renijea, I filmske dive Grejs Keli, Okeanskog instituta u kome je dugo radila Zak Kusto.. Obilazak Monte Karla I najčuvenijeg kockarskog kluba na svijetu, zlatnog trougla (Stara kockarnica, kafe I hotel de Pari). Slobodno vrijeme u Monte Karlu. Povratak u Nicu. Noćenje.

 

9 dan 04.05.2019. NICA – VERONA Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju Nicom I u dogovoreno vrijeme polazak za Veronu. Obilazak grada Šekspirovih junaka Romea I Julije, Trg Bra, trg Erbe, Koloseum, Julijina kuća.. Nakon obilaska grada slobodno vrijeme u Veroni. Nastavak putovanja za Crnu Goru. Noćna vožnja preko Slovenije I Hrvatske sa kratkim pauzama za odmor..

 

10 dan 05.05.21019. PODGORICA Dolazak na dogovoreno mjesto.

 

CIJENA ARANŽMANA: 330€

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  •  Prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama
  •  Hotelski smještaj u Italiji 3* (Lido di Jesolo) na bazi noćenja sa doručkom
  • Hotelski smještaj u Nici 3*noćenje sa doručkom
  •  Hotelski smještaj u Ljoret de Maru 3*, tri puna pansiona (doručak – ručak – večera)- švedski sto (kada budemo na izletima putnici će ručak imati u vidu lunch paketa)
  •  Obilaske prema programu uz turističkog vodiča, organizacione I druge troškove

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  •  Fakultativne izlete (Monte Karlo I Monako 15€, figueras, muzej Salvadora Dalija)
  •  Troškove prevoza brodom Lido – Venecija – Lido 15
  •  Obavezno međunarodno osiguranje
  •  Boravišne takse u hotelima


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In