LEFKADA       od 235

 

 

 

LEFKADA

9 DANA, AUTOBUS

Polasci: 05 jul, 12 jul, 19 jul, 26 jul, 02 avgust, 9 avgust, 16 avgust, 23 avgust

Cijena aranžmana: od 235 do 290€

 

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… čarobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebno drugačijim veličanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlučite gdje na ljetovanje..

 

Lefkada

 

1 dan PODGORICA – Sastanak putnika ispred Hrama 22:30h. Polazak u 22:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra.. Vožnja sa pauzama za odmor..

 

2 dan LEFKADA – Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutanjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, preveze do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje lefkadu sa kopnom. Samo što pređete most utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU. Smještaj u aparmtmanima Artemis. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor, a zatim I prvo upoznavanje sa Lefkasom, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvrnim potkrovljima, kafićima, tavernama, I uličnim muzičarima. Noćenje.

 

3 dan LEFKADA – plaža KATIZMA – Putovanje do manastira Faneromis, koji je od 1634 godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom I mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostvra Paxos I Antipaxos I Krf. Organizovan cjelodnevni izlet na jednu od najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj I najplavijoj boji mora na cijelom ostrvu I čuvenom BEACH BARU COPOLA  www.copola.gr Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

 

Lefkada GRCKA

 

4-8 dan LEFKADA – Svakog narednog dana vodimo Vas na najljepše plaže ostrva. Lefkada će unaprijediti Vaše poimanje ljepote koju jedino priroda može urediti na ovakav neodoljiv način. Svakoga dana vodimo Vas besplatno na najljepše plaže Lefkade: Porto Katsiki, Egremni, Milos, Agios Nikitas, Pefkuola, Katizma, Agiofili.. koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Vaš doživljaj Lefkade Grčke obogatiće o “Grčko veče” kada ćete imati priliku da uz specijalitete domaće kuhinje I tradicionalnu Grčku muziku, upoznate kulturu I običaje  ovog naroda. Osjetite I noćni život Lefkade u brojnim barovima I noćnim klubovima u Lefkosu I Nidriju.

 

9 dan LEFKADA – PODGORICA – Pakovanje stvari I napuštanje apartmana do 9:00h. Nastavak putovanja do grada loannina gdje ćete imati slobodno vrijeme predviđeno za šoping u poznatom tržnom centru IKEA, kao I buticima H&M, INTERSPORT, JUMBO.. U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača I Skadra… Vožnja sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u kasnim večernjim satima.

 

Lefkada

 

CIJENA ARANŽMANA:

TERMIN: 05.07. – 13.07. – 235€

TERMIN: 12.07. – 20.07. – 250€

TERMIN: 19.07. – 27.07. – 265€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 275€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 290€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 290€

TERMIN: 16.08. – 24.08. – 265€

TERMIN: 23.08. – 31.08. – 240€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Smještaj u apartmanima Artemis 3* na bazi 7 noćenja  www.studiosartemi.gr

– Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

– Organizovan obilazak Lefkasa – manastir Faneromenis

– Cjelodnevni BESPLATNI  izleti na plaže Milos, Pefkoulia, Katizma, beach bar Copla  www.copla.gr,

– Takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)

-Fakultativne izlete:

  1. Krstarenje najljepše plaže Lefkade (Porto Katsiki – Egremni – Agiofili);
  2. Grčko Veče

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

  • POPUSTI ZA DJECU:
  • djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS
  • od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

APARTMANI ARTEMIS – Objekat je izgradjen 2005 godine,  a od 2018. godine sa potpuno NOVIM I  RENOVIRANIM SOBAMA. Nalazi se u širem centru grada, na desetak minuta hoda od glavne šetačke zone grada Lefkasa. Sve sobe su klimatizovane (bez doplate), imaju TV, WI –FI, a takodje u svakoj sobi imate na raspolaganju frižider sa mini kuhinjom. U blizini apartmana nalazi se i nekoliko restorana kao i marketa za svakodnevnu trgovinu.
Kvalitet unutrašnjosti apartmana Artemis odgovara kategorizaciji od 3*.
Peškiri u apartmanima mijenjaju se svakog drugog dana.
Više detalja možete naći i na zvaničnoj stranici: 
www.studiosartemi.gr


Fotografije


Pošalji te poruku

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Sign In