LOUTRAKI + PELOPONEZ - ATINA 199€       

 LOUTRAKI – jedan od najljepših grčkih primorskih gradova I najstarija I najčuvenija termalna banja u Grčkoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno čistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnožju planine Gerania. NAFPLION – turistički dragulj Grčke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblaženije mjesto koje je upoznao, duge pješčane plaže, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno čisto more.


-TERMIN PUTOVANJA: 9 DANA / 06.08 - 14.08.2020. 

 

Loutraki

 

U cijenu aranžmana je uračunato:
 

– Usluga 6 noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit 3* u Lutrakiju;

– Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema program;

– Organizacioni toškovi;

– Usluga vodiča i pratioca grupe;  

 

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 –
Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10€), koje se izdaje u agenciji;

 – Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service;
 
 – Fakultativni izleti;

 – Lokalna turistička taksa u Grčkoj;

 

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI 

Nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.
 

NAČIN PLAĆANJA

– Mogućnost plaćanja na rate, uz potpisivanje ugovora o putovanju, s’ tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;
 

NAPOMENA:

     * 
Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoš;
     * Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
     * Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
     * Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 

 

Loutraki plaža

 


Program putovanja

 

1. DAN / PODGORICA 

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe, noćna vožnja do Grčke.

 

2. DAN / LUTRAKI 

Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

 

3. DAN / PLAŽA VOULIAGMENI - HERIN HRAM i SVETIONIK 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. DAN / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) 

Doručak. Slobodno vrijeme ili cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava " Palamidi ", drevna tvrđava " Akronavplia", otomanska " Bourtzi "). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja

 

5. DAN / PLAŽA 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaža. Noćenje.

 

6. DAN / ATINA - AKROPOLJ - GLIFADA 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija... Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici "Ermou". U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru "Bolivar". Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 

7. DAN / PLAŽA - VINARIJA 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža.. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

 

8. DAN / LUTRAKI - PODGORICA 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

 

9. DAN / PODGORICA 

Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

 

INFORMACIJE, PITANJA I  REZERVACIJE rams@t-com.me


Fotografije


Pošalji te poruku

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Loutraki + Peloponez - Atina 199€

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Sign In