SANTORINI / GRCKA-EGEJSKO MORE 419€       

 

 

*HIT PONUDA - BAJKOVITI SANTORINI*

Santorini očarava svojim raznobojnim stijenama koje se uzdižu iz mora, prepoznatljiv je po kućama bijele boje, zapanjujućim panoramama, romantičnim zalascima sunca, vulkansko pješčanim plažama. Zbog svojih tamnih stijena i pijeska, plaže Santorinija privlače sunce, brže se zagrijavaju i duže zadržavaju toplotu. Zato ležanje na ovom pijesku povoljno djeluje na tijelo i opušta ga. Imaćete priliku da uživate u masaži i vulkanskim kamenjem u jednom!
 

TRAJANJE ARANŽMANA: 10 DANA / od 31.07 do 09.08.2020. 
 7 NOĆENJA SA DORUČKOM, PREVOZ, VODIČ

 

U cijenu aranžmana je uključeno:

              *Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Podgorica – Santorini – Podgorica

*7 noćenja sa doručkom u hotelu Drossos 4* u Perisi

*Usluge vodiča za razglede prema programu

*Karta za trajekt na relaciji Atina – Santorini – Atina

*Organizacioni troškovi

 

U cijenu aranžmana nije uključeno:
 

*Obavezno mđunarodno putno i zdravstveno osiguranje (10,00 €)

*Individualni troškovi putnika

*Fakultativni izleti i ulaznice

*Boravišna taksa (uvedena u Grčkoj Januara 2018.)

*Doplata za kabinu na trajektu


 

 POPUSTI ZA DJECU:

   0 – 2 godine – Besplatno na ležaju sa roditeljima
   2 – 12 godina  – u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30%, 2. dijete 20% )
 

 

 FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI 

Nisu obavezni i nisu su sastavni dio programa putovanja.Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

 

 NAČIN PLAĆANJA:

– Mogućnost plaćanja na rate,uz potpisivanje ugovora o putovanju, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

 

  NAPOMENA
          
       * 
Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoši
       * Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
       * Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
       * Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 

Hotel Drossos 4* se nalazi u centru Perise, na samo 200 metara od crne pješčane plaže. Objekat posjeduje otvoreni bazen. U ponudi su klimatizovane sobe sa balkonom ili popločanim dvorištem koje gleda na planine Santorinija, na vrt ili na bazen. Sve sobe u hotelu Drossos imaju LCD TV sa kablovskim kanalima i frižider. Pored toga sadrže sef i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje, koja sadrži ležaljke i suncobrane.
Salonski prostor uključuje veliki flat-screen TV. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom objektu.
 

Santorini

                     

 PROGRAM PUTOVANJA1.DAN / PODGORICA - ATINA (PIREJ)

Sastanak grupe kod TC Delta City i polazak u 12:00h. Dnevno noćna vožnja autobusima visoke turističke klase kroz Albaniju i Grčku, sa usputnim zadržavanjima za odmor i granične formalnosti.

 

2. DAN / ATINA - SANTORINI (ferryboat)

Dolazak u Atinu (luka Pirej) u ranim jutarnjim časovima. Polazak trajekta za Santorini u 07:25h. Dolazak na Santorini u luku Atinios u 14:50h, odakle dalje autobusom stižemo do našeg krajnjeg odredišta, turističkog mjesta Perissa, koje je od glavnog grada Fire udaljeno 10km. Smještaj u hotel. Ovo egzotično ostrvo nastalo poslije erupcije vulkana Santorin. Kombinacija romantike, prirodnih ljepota sa najbojim žurkama po plažama i klubovima dobitna je kombinacija za ljeto 2017… Upoznajte jedno od najljepših grčkih ostrva egejskog mora. Ostrvo koje će vas ostaviti bez daha. Fira, Oia i drugi gradići i sela, u kombinaciji sa plažama sa crnim vulkanskim pijeskom urezaće Vam se zauvijek u sjećanje. Inače, promocija slikom Grčke u svijetu i većina grčkih razglednica baš je snimljena i uslikana na ovom ostrvu. Aktivan odmor može da počne! Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

3. DAN / PERISA - FIRA

Doručak.  Slobodno vrijeme za kupanje i odmor na prelijepim plažama Santorinija. U 17:00 h odlazak u grad Firu. Fira je glavni grad ostrva Santorini i najvažnije je mjesto na ostrvu. Smješten je na zapadnoj strani ostrva. U Firi ćete doživjeti nevjerovatne zalaske Sunca. Povratak u Perisu u večernjim časovima. Noćenje.

 

4. DAN / PERISA - AKROTIRA - CRVENA PLAŽA

Dorućak. Odlazak na izlet sa posjetom Akrotiri – arheološkog nalazišta postradalog u erupciji vuklana prije 3500 godina. Zapanjujuće  očuvano nalazište pod debelim slojevima vulkanske prašine sačuvalo je nevjerovatne artefakte blistave Minojske civilizacije. Posjeta Crvenoj plaži po Trip advisor-u najljepšoj na Santoriniju. Slobodno vrijeme i kupanje. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Naveče kolektivni odlazak busom u diskoteku u Firi. Povratak u kasnim večernjim satima. Noćenje.

 

5. DAN / PERISA - VINARIJA - MANASTIR SVETI ILIJA - PLAŽA PERIVOLOS           

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet koji obuhvata obilazak vidikovca na najvećem uzvišenju ostrva (525m.n.v) – planini Profiti Ilia (prorok Ilija) i posjeta istoimenom manastiru koji se tu nalazi. Posjeta vinariji. Vulkansko tlo Santorinija garantuje neobična kompleksna vina i sigurno je svako od njih veoma ukusno. Ne propustite slatki “Vinsanto”. Vinarije na Santoriniju su poznate po prostorijama za degustaciju i vinskim turama, a vinarija “Koustogianopuulos” koju ćemo i posjetiti ima muzej posvećen pravljenju vina i degustaciji. Posjeta Koustogianopuulos vinariji približiće nam nekadašnji život na Santoriniju u preko 300  m podzemnih tunela gdje pokretne lutke prikazuju kako se nekada na Santoriniju živjelo i proizvodilo vino. Na ovoj vinskoj turi probaćemo četiri vrste vina. Odlazak na plažu u Perivolos. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.

 

6. DAN / PERISA - OIA

Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor. Fakultativni odlazak za Oiu, potpuno bajkovito mjesto. Iako po arhitekturi slicno Firi, i samo na liticama kaldere, mnogo je mirnije, tiše, manje pretrpano turistima, a u njemu je sve još manje, građevine su minijaturne i kao da su iz neke priče. Svaki prizor, svaki detalj, kao da je sišao sa razglednica. Najveći broj turista u ovom bajkovitom mjestu se skupi u periodu pred zalazak sunca, koji se posmatra grupno sa stare tvrđave. Ipak, ako ne vidite nikakvu čar u tome da se sa masom ljudi čekate zalazak sunca i onda još se mislite čemu aplauz oko Vas, onda savjetujemo da prošetate do samog kraja litica, do vetrenjčce koja je jedan od simbola Oie i da se smjestite tu, u neku od malih baštica i u miru gledate taj čarobni zalazak sunca. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.


7. DAN / PERISA – KRSTARENJE "JUTRO NA KALDERI"

Doručak. Odlazak do luke Atinios, gdje organizujemo cjelodnevni fakutativni izlet ‘’Jutro na Kalderi”. Plovidba brodom do malog ostrva Nea Kameni, gdje se obilazi i danas aktivni vulkan. Potom se krstarenje nastavlja do ostrva Palea Kameni, gdje se nalazi topli izvor, mogućnost plivanja. Dolazak na ostrvo Tirasija, obilazak, kupanje, individualno uživanje uz Grčku kafu ili ručak u tradicionalnim tavernama. Potom brod nastavlja plovidbu pored litice, gdje možete napraviti fantastične slike, naročito kada se brod približi mjestu Oia ili samoj luci Atinios. Povratak u hotel u večernim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

8. DAN / PERISA – KAMARI (GRČKO VEČE)

Doručak. Slobodan dan za odmor. U večernjim časovima fakultativni odlazak na tradicionalno Grčko veče koje obuhvata trosatni program uz večeru i vino, a po završetku zvaničnog programa, svi gosti se mogu pridružiti zajedničkom Sirtakiju - tradicionalnom grčkom plesu. Povratak u hotel. Noćenje.

 

9. DAN / SANTORINI - ATINA

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vrijeme do polaska trajekta u 15:30h, koje se može iskoristiti za šoping i posjetu gradu Firi (u dogovoru sa grupom). Dolazak u luku Pirej u 23:15. Nastavak vožnje za Crnu Goru. Noćna vožnja kroz Grčku i Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

 

10. DAN / ATINA - PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim satima. Kraj programa.

 

INFORMACIJE,PITANJA I REZERVACIJE  rams@t-com.me

 

 

      


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Loutraki + Peloponez - Atina 199€

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In