Jednodnevni izleti

SKADARSKO JEZERO

Izlet brodom na Skadarskom jezeru je iskustvo koje vas ostavlja bez daha. Pogled na brojna ostrva sa srednjovjekovnim manastirima i rijetke vrste ptica predstavljaju jedinstveni spoj istorije i prirode. Ribarska sela sa autenticnom arhitekturom, plazama, uvalama i raskosnom vegetacijim, saran i prsut, kao domaci specijaliteti, crmnicko vino, i lozova rakija- cini velicanstvenost regije potpunom. P

DURMITORSKI PRSTEN

Durmitorski prsten - kruzni prsten oko Durmitora, 56km po tarsko-pivskoj visoravni, obroncima planinskih viseva, preko visokih planinskih prevoja (Sedlo, Prijepsa, Stuoc) presjecajuci kanjon Susice i drugim detaljima ovog izuzetnog puta, iznenadjuje svakog ucesnika serijom planinskih i kanjonskih panorama kao i idilicnim prizorima netaknutog stocarskog pejzaza i zivljenja. Nezaboravan dozivljaj za

TREBINJE

Trebinje je jedno od onih mjesta koje je dovoljno blizu, culi smo koliko je lijepo, ali nikako da odemo da vidimo. Gradic koji je vise puta bio zvijezda filmskog platna, iznenadi svakog posjetioca prije svega svojom prirodom i uredjenjem, a potom i svojim kultirno istorijskim sadrzajem.

VIšEGRAD

Visegrad je grad obavezno treba posjetiti, jedna od zanimljivih stari je da most koji se nalazi na Drini gradjen od 1571 do 1577 godine, i da ima 11 lukova, takodje jedna od zamimljivih stvari je da... Ipak bolje da odemo, posjetimo i cujemo jos po koju zanimljivost o ovom gradu.

HRIDSKO JEZERO

Hridsko jezero se nalazi na sjeveroistocnoj strani Prokletija u samoj blizini albanske granice. Smjesteno je izmedju vrhova Mali i Veliki Rid, a ispod vrha Ridski krs (2.358mnv), po cemu se smatra da je i dobilo ime.

KANJON MRTVICE

Ukoliko ste spremni da krenete u zagrljaj mitskim bicima i mocnoj i nepredvidljivoj prirodi, kroz nestvaran svijet prirode, Mrtvica ceka na vas.

SARAJEVO

Je l Sarajevo gdje je nekad biloo..

SKADAR

Skadar, grad smjesten na obali istoimenog jezera, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Skadar je sa populacijom od oko 102.000 stanovnika peti po velicini grad u Albaniji, odmah iza Tirane, Draca, Valone i Elbasana, i predstavlja jedno od mjesta sa najbogatijom istorijom na Balkanu, te znacajan ekonomski i kulturni centar sjeverne Albanije.

ZLATIBOR

Zlatibor, iako je jedna od najposjecenijih domacih destinacija ni izbliza nje dovoljno otkriven. Za mnoge predstavlja planinu pogodnu za zimovanje ili pak za beg u prijatniju klimu tokom vrelih ljetnjih dana.

RAFTING TAROM

Rafting je vrsta sporta koja podrazumijeva spustanje gumenim camcima niz rijecne brzake sa ciljem dozivljavanja uzbudjenja, avanture i druzenja. Rafting mogu probati i neiskusni s obzirom na to da uvijek postoje pratioci u camcima koji su iskusni rafting veslaci i poznavaoci divljih voda. Ostaćete očarani ljepotom ove divlje rijeke prelijepog kanjona i prirode. Tara je pravi izazov za

PJESACENJE DURMITOR 4 JEZERA

Najveći Nacionalni park u Crnoj Gori, sa najvišim vrhom Bobotov kuk, 2525mnv. Durmitor krase 18 ledničkih jezera nazvanih "gorske oči". Kanjon rijeke Tare je najveći u Evropi, i proglašen je za Svjetski ekološki rezervat.

GORSKO OKO SINJAJEVINE - ZABOJSKO JEZERO

Zabojsko jezero je jedno od najljepsih jezera u Crnoj Gori. Nalazi se na planini Sinjajevini. Do njega se moze doci i terenskim vozilom , ali je zanimljivije ici pjeske. Cest je izbor, kako planinarskih drustava, tako i pojedinaca, ljubitelja prirode.

DOLINE GREBAJA I ROPOJANA

U cistinu prirode, covjek treba da ulazi samo s' ljubavlju, oslobodjen svih rusilackih nagona. U ovim predjelima prisutna je dominacija kamena i bezvodice. Sa ovih terena se ponese velicanstveni pejzaz sunca i kamena, strogosti i bezvodice, pejzaz poucnosti, bliskost ljepoti, stranost bogastvu.

Sign In