Vikend ture

Vikend ture

TREBINJE - MOSTAR TRI DANA

Najjuzniji grad Hercegovine sa blagom mediteranskom klimom cuva gostoprimljivost davnih vremena u kojima se znalo za red. Ta lijepa vremena ovde i dalje zive, pa tako svi rade od 06 do 14h, a od 14h do 17h spavaju,a u ponoc se vracaju uz grada. Za sve one koji nisu posjetili nestvarnu ljepotu Trebinja, savjetujemo da dodjete i posjetite...

SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE - TRI DANA

Na spomen Sarajeva prvo sto nam pada na pamet su cevapi i turska kafa, ali Sarajevo je puno vise od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti. Sarajevo je idelna vikend destinacija, a kako provesti viken u Sarajevo saznajte..

ALBANIJA - VIKEND TURA

Skadar - grad smjesten na obali istoimenog jezera, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Skadar je sa populacijom od oko 102.000 stanovnika peti po velicini grad u Albaniji, odmah iza Tirane, Draca, Valone i Elbasana, i predstavlja jedno od mjesta sa najbogatijom istorijom na Balkanu, te znacajan ekonomski i kulturni centar sjeverne Albanije.

VRNJAČKA BANJA - VIKEND TURA

Godine 2011, Vrnjacka Banja dobija japanski vrt – novi ponos svog parka. Japanski vrt uradjen je zahvaljujući saradnji Japana i vrnjackih lokalnih vlasti. Japanski vrt, odnosno japanska basta, predstavlja vrlo karakteristicnu ukrasnu bastu i iako se danas naziva japanskim porijeklom

DUBROVNIK - SPLIT - TREBINJE - TRI DANA

Opasan svojim prepoznatljivim zidinama dugim gotovo dva kilometra, Dubrovnik je prema mnogima, jedan od najljepsih i najpopularnijih gradova Sredozemlja.

TREBINJE - DUBROVNIK - VIKEND TURA

Najjuzniji grad Hrecegovine sa blagom mediteranskom klimom, cuva gostoprimljivost davnih vremena u kojima se znalo za red. Ta lijepa vremena ovde i dalje zive pa tako svi rade od 06h do 14h od 14h do 17h spavaju, u ponoc se vracaju iz grada. Za sve one koji jos uvijek nisu osjetili nestvarnu ljepotu Trebinja izdvojite barem jedan vikend i posjetite ga.

ALBANIJA

Albanija je jedna od poslednjih neotrkivenih tajni, zemlja sa velikim prirodnim i duhovnim bogatstvom, koja je preko 50 godina 20 vijeka bila potpuno izolovana od ostatka svijeta. Ono sto ova zemlja nudi su nezaboravni zivopisni predjeli i nesvakidasnje prirodne ljepote ujedinjene sa bogatom istorijom i kulturom i nadaleko poznatom ljubaznoscu lokalnog stanovnistva.

BALKAN 4 DANA NIš-SOFIJA-PRIZREN-PEć

Balkaska tura od 4 dana, imate mogcnosti da uzivate u ovom putovanju i posjetite neke od gradova Balkana kao sto su: Nis, Sofija, Skoplje, Prizern, Pec

SARAJEVO - VIKEND TURA

Na spomen Sarajeva prvo sto nam pada na pamet su cevapi i turska kafa, ali Sarajevo je puno vise od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti. Sarajevo je idealna vikend destinacija a kako provesti vikend saznajte..

TREBINJE - MOSTAR - VIKEND TURA

Kurluk - Neke od najvaznijih prica u istoriji grada krije najkraca mostarska ulica- Ulica duga svega 27 metara vjerno cuva neke od najzanimljivijih i siroj javnosti potpuno nepoznatih, ali znacajnih istorijskih cinjenica. Iako je ulica najmanja, bas u njoj su zabiljezeni neki od najznacajnih dogadjaja u istoriji grada na Neretvi, o kojima samo rijetki gradjani nesto znaju, pa cak i to da joj je na

Sign In