* BEČ – 5 DANA * POLAZAK: 31.10.2019.        170€

 

 

B E Č

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 31.10.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 170€

 

Beč je omiljena destinacije mnogih, zbog njegovih znamenitosti i atrakcija koje se tamo mogu vidjeti. Ono što posebno fascinira je gotički stil, koji nemamo prilile često da vidimo. Osim toga, ovo je grad dvoraca, pa je savršena destinacija za romantični 8. mart.

 

Bec i shoping u Pandorfu

 

1.dan – 31.10.2019. PODGORICA – BEČ Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vasksenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Hrvatske i Slovenije do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 01.11. BEČ  Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Smještaj u hotelu 3* . Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Nakon lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i šoping (preporučujemo  Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču).  Noćenje.

3.dan – 02.11. BEČ Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije TerezijemuzejNacionalne istorijePrirodnjački muzejParlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, StephansdomKartner strasse Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i dodatne obilaske i šoping. Preporučujemo posjetu Donauturmu– bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom.  Noćenje.

 

Bec

 

4.dan – 03.11. BEČ Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme za razgledanje ovog prelijepog grada, uz mogucnost odlaska do zabavnog parka Prater. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 20:00h), polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja sa kratkim pauzama… 

5.dan – 04.11. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

 

Bec 8 mart

 

Cijena uključuje:

  • 2 noćenja sa doručkom u Hotelu 3* u Beču (u 1/2 i 1/3 sobama)
  • obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.
  • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena ne uključuje:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezbjeđuje agencija).
  • Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

Sign In