UTAKMICA CESKA- CRNA GORA 08.-11.06.2019.       155€

 

 

 

UTAKMICA - ČEŠKA  - CRNA GORA

08.06.-11.06.2019.

Cijena: 155,00

 

 

 

Kvalifikacije utakmica

 

1 dan- Bijelo Polje- Budimpešta: Polazak grupe u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko Srbije. Noćna vožnja.

 

2 dan Budimpešta: Dolazak u jutarnjim satima u Budimpestu. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Milenium, Avenija Andreaši, Eržebet most, Lančani most, Budim, ribarski bastioni...turu završavamo u centru grada u pješačkoj ulici Vaci. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme odlazak na smejstaj. Slobodno vrijeme. Fakultativno večernje krstarenje Dunavom. Noćenje.

 

Budimpešta

 

3 dan Olumouc: Doručak: Nakon doručka odjava iz hotela i putovanje prema Olumoucu (Češka) gdje se igra utakmica između reprezentacija Češke i Crne Gore. Pauza u dogovoru sa grupom u Bratislavi ili Pandorfu poznatom outlet centru. Dolazak u Olumouc u popodnevnim satima. Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme. Odlazak na utakmicu. Noćenje.

 

4 dan Olumouc - Bijelo Polje: Doručak: odlaja iz hotela i polazak prema Crnoj Gori. Pauze po potrebi grupe. Dolazak u Bijelo Polje u kasnim večernjim satima.

 

Cijena obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke kategorije na navedenoj relaciji,
  • Smjestaj u hoteli 3* 2 noćenja usluga noćenje i doručak
  • troškovi organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • Fakultativne izlete
  • Ulaznice za utakmicu
  • Individualne troškove

NAPOMENE:

  • Smještaj je organizovan u hotelima kategorisanim od strane Ministarstva turizma zemlje u koje se putuje,
  • Program je rađen na bazi 12 plativih učesnika. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena,
  • doplata za jednokrevetnu sobu 40% od cijene aranžmana,
  • obilazak pojedinih lokalitete ne podrazumijeva i ulazak u iste, što predstavlja uobičajenu praksu na ovakvim putovanjima

 

mOST U BUDIMPESTI

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In