ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €       

 

DRZAVNI PRAZNICI 2020

 I S T A N B U L 

                                                                                                6dana/3noci - Polazak:20.05.2020

                                                                                                               CIJENA ARANZMANA:180€

 

 

1.dan - Polazak autobusa u dogovoreno vrijeme (13:00). Vožnja preko Srbije i Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima po potrebi.

2.dan -Dolazak u Istanbul u podnevnim satima, smještaj u hotel, slobodno vrijeme.  Odlazak na Taksim javnim prevozom (sami placate prevoz) Noćenje.

 

3.dan Doručak. U prijepodnevnim satima panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča -Vaseljenska patrijasija-posjeta, Zlatni rog, Galata most, prolazak kroz moderne kvartove Istanbula Taksim i Bejolu, prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta bregu Čamlidža, jednom od najljepših izletišta i vidikovcu Istanbula... fakultativno izlet krstarenje brodom po Bosforu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

Istanbul - prvomajski praznici

 

 4.dan. Doručak. Fakultativni obilazak Topkapi muzeja,  Aja Sofije,  Plave dzamije, Hipodroma... Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. U večernjim satima fakultativno odlazak u nacionalni noćni restoran na večeru sa programom (tursko veče: večera, 2 pića, trbušni ples). Noćenje.

5.dan Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela, organizovan odlazak na Kapali čarsiju.  Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti ili šoping. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme kada je planiran polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Bugarske i Srbije sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6.dan Dolazak u popodnevnim satima.

 

 

Istanbul, rams agencija

 

 

 Cijena aranžmana po osobi : 180€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji;
 • tri ND (noćenje i doručak) u hotelu 3* na Laleli/Istanbul;
 • usluge vodiča iz agencije prema programu ,
 • troškove organizacije putovanja.

 Cijena aranžmana ne obuhvata:

 • ulaznice prilikom fakultativnih obilazaka;
 • individualne troškove,
 • putno zdravstveno osiguranje

 

Cijene fakultativnih izleta (podložne promjeni):

 • Krstarenje Bosforom- 15€
 • Obilazak muzeja (Aja Sofija, Plava dzamija, Topaki-osnovna ulaznica, vodič i prevoz)- 35€
 • Tursko veče- 35€ (večera, 2 pića, show program)

NAPOMENE:

 • Smještaj je organizovan u hotelima kategorisanim od strane Ministarstva turizma zemlje u koje se putuje, ulazak u hotel nakon 14:00, izlazak do 10:00h.
 • Program je rađen na bazi 35 plativih učesnika. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena,
 • doplata za jednokrevetnu sobu 40% od cijene aranžmana,
 • obilazak pojedinih lokalitete ne podrazumijeva i ulazak u iste, što predstavlja uobičajenu praksu na ovakvim putovanjima,
 • agencija zadržava pravo da promijeni redosled dana usled okolnosti na lokalitetima,
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervcije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
 • Način plaćanja:  za sindikalne organizacije mogućnost plaćanja na rate,  90€ do polaska , ostatak na 3 rata .

 

UZ OVAJ PROGRAM VAZE USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "RAMS"

 

INFORMACIJE,PITANJA I REZERVACIJE

 

 

 


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In