LEFKADA / GRCKA – JONSKO MORE 289€       


LEFKADA – 9 DANA 

 

Ove godine smo pripremili putovanje iz Podgorice na Lefkadu – Ostrvo koje vas svojim prirodnim ljepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha, a veliki broj taverni, barova, restorana, kafića … učiniće vaš boravak još prijatnijim. Najpoznatije i najljepše plaže na ostrvu Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima … svojom ljepotom i bijelim pijeskom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

TRAJANJE ARANŽMANA: 9 DANA

I termin: 18.07 – 26.07.2020.
II termin: 25.07 – 02.08.2020.
 

PREVOZ, SMJEŠTAJ SA DORUČKOM U HOTELU  “LEFKAS”  U CENTRU LEFKADE, VODIČ 

 

U CIJENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
  • Usluga 7 noćenja sa doručkom (BB) u hotelu “Lefkas 3*” u centru Lefkade
  • Usluge vodiča za razglede prema programu
  • Organizacioni troškovi putovanja
  • Obilasci plaža ( svakog dana obilazak neke od prelijepih plaža Lefkade)

U CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10,00 € ), izdaje se u agenciji,
  • Fakultativni izleti, ulaznice za lokalitete koji se posjećuju- plaćaju se na lice mjesta…
  • Boravišna taksa (uvedena u Grčkoj Januara 2018.)
  • Individualni troškovi

POPUSTI ZA DJECU:

0-5,99 godina – 100% (u pratnji 2 odrasle osobe na zajedničkom ležaju)
6-11,99 godina – 20% (u pratnji 2 odrasle osobe na sopstvenom ležaju)

 

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

-Nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijena, koje mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena. Poželjno je da prilikom rezervacije putnik iskaže interesovanje za fakultativne izlete.
 

NAČIN PLAĆANJA:

– Mogućnost plaćanja na rate, uz potpisivanje Ugovora o putovanju.
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

Lefkada


 

NAPOMENA:

  – Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoš - validnost za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
  – Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
  – Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 140,00€.

 

Opis hotela:

Hotel “Lefkas se nalazi u glavnom gradu ostrva Lefkada, gradu Lefkasu. Smješten je na samoj obali, pored parka u luci punoj jahti, okružen mnogobrojnim restoranima i kafićima, na početku centralne pješačke zone.  Hotel posjeduje recepciju, resetoran, bar, TV salu, WIFI u javnim djelovima hotela (besplatno). Sve sobe su od 2016 godine renovirane. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, TV, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, frižider i terasu. Superior sobe imaju pogled na grad ili na more i namijenjene su za 2-4 osobe. Doručak je kontinentalni.

 


Lefkada GRCKA1. DAN PODGORICA - LEFKADA

Okupljanje putnika kod TC Delta City i polazak ka Grčkoj u 22:00h. Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.


2. DAN / LEFKADA

Dolazak na granični prelaz Kakavija. Nakon graničnih formalnosti, nastavak puta preko Janjine i Parge do Lefkade. Smještaj u hotelu i slobodno vrijeme. Obilazak grada uz laganu šetnju. Njegova arhitektura najviše oslikava uticaj Vizantije koji se ogleda u sakralnim građevinama i utvrđenjima, dok su male dvospratne kuće i uske uličice karakteristične za ovo ostrvo. Građen je kao plansko, venecijansko, srednjovjekovno naselje, sa središnjim Trgom svetog Spiridona. Zemljotres je 1948. godine prilično oštetio zgrade, nakon čega je južno od nekadašnjeg istorijskog dijela grada izgrađen novi dio, tj. Neapolis. Noćenje.


3. DAN / LEFKADA - PLAŽA KATIZMA

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak do plaže Katizma. Ovo je jedna od najljepših plaža na Lefkadi. Nalazi se na 14 kilometara južno od glavnog grada na zapadnoj obali, pored gradića Agios Nikitas. Dugačka plaža sa pijeskom i sitnim šljunkom daje prelijepu tirkiznu boju vode. Taverne i barovi nalaze se iznad plaže, kao i besplatni tuševi koji su rijetki na plažama na ostrvu. Iznad plaže nalaze se i prodavnice, a od taverni izdvajamo tavernu Colpa sa prelijepim bazenom. Povratak u hotel. Noćenje.


4. DAN / LEFKADA - KEFALONIJA – ITAKA

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativno krstarenje do Kefalonije i Itake. Ukrcavamo se na brod i spremni smo da zaplovimo u prelijepe vode Jonskog mora. Nakon što prođemo brojne plaže, ribarska sela, svetionike koji oduzimaju dah, pravimo pauzu za morske čarolije na čuvenoj plaži zaliva Porto Kaciki. Putovanje nastavljamo posjetom selu Fiskardo na Kefaloniji. Ovo je najveće i najočuvanije ribarsko selo u jonskom arhipelagu koje je preživjelo razorni zemljotres 1953. godine. Imaćemo sasvim dovoljno vremena za odmor, kupovinu suvenira i osveženje u nekom od kafića...Na sledećem odredištu – ostrvo Itaka možemo uživati u plaži ili posjeti divnom muzeju koji se ovdje nalazi. Za ovo ostrvo se vjeruje da je rodno mjesto opjevanog junaka Odiseja. U povratku posećujemo misteriozne Papanikolis pećine u koje ćemo ući direktno našim brodom i stati tačno na lokaciju gde su vojne podmornice znale da se kriju tokom 2. sv. rata. Povratak u hotel. Noćenje.

 

 

Lefkada5 – 8. DAN / LEFKADA

Doručak. U narednim danima prepustite se ljepoti ostrva, netaknutoj prirodi i divljim plažama Desimi, Mikros  Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki. Svakoga dana će biti organizovana posjeta nekoj od plaža. Iskoristite vrijeme da uživate u brojnim kafeima i restoranima i ne propustite da probate nabolje vino u Grčkoj „Bertzami“. Na ostrvu se nalazi i više crkvi i manastira izgrađenih u različitim stilovima. Obići ćemo Manastir Panagia Faneromeni, najznačajniji vjerski spomenik na Lefkadi, nalazi se na dva kilometra od glavnog grada, na lokaciji sa koje se pruža divan pogled na Agios Ioanis. Vjeruje se da se na mjestu manastira izgrađenog 1634. godine nalazi drevno svetilište, kao i da je apostol Pavle ovdje došao da širi hrišćanstvo. Noćenje. 
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak prema  Janjini. Posjeta tržnom centru IKEA kao i radnjama: Jumbo, H&M, Intersport... Nastavak putovanja ka Podgorici. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa!

 

INFORMACIJE,PITANJA I REZERVACIJE  rams@t-com.me


Fotografije


Pošalji te poruku

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

Lefkada / Grcka – Jonsko more 289€

Ove godine smo pripremili putovanje iz Podgorice na Lefkadu – Ostrvo koje vas svojim prirodnim ljepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha, a veliki broj taverni, barova, restorana, kafica … učiniće vaš boravak još prijatnijim. Najpoznatije i najljepše plaže na ostrvu Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima … svojom ljepotom i bijelim pijeskom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Sign In