SARANDA 11.07.-15.07.2019.       119€

 

 

 

SARANDA

(Krf, Butrint, Đirokastro I Drač)

11.07-15.07.2019. 

02.-06.08.2019. - Polasci iz Podgorice

119€

Bjele pješčane plaže i čista ne previše hladna i duboka voda, glavne karakteristike ovog mjesta. Interesantno je da prostor tako iskorišćen da djeluje kao da nikada nema gužve.

 

Saranda

 

1 dan 11.07.2019. PODGORICA – SARANDA – Polazak grupe ispred hotela Podgorica u 23:30h. Vožnja preko Skadra, Drača uz kraće pauze za odmor putnika I granične formalnosti.

 

2 dan 12.07.2019. SARANDA – BUTRINT – Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima, upoznvanje sa poznatim ljetovalištem  na jugu Albanije koje je jedno od najljepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevastelji, stradalih 320 godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smještaj u hotel 3* oko 12h. Slobodno vrijeme  za odmor – kupanje do 17h kada je planiran. – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak obog arheološkog nalazišta. U večernjim časovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju I večeru u neki od predivnih restorana.  Noćenje.

 

Krf - Grcka

 

3 dan 13.07.2019. SARANDA – KRF – Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje na plaži ili fakultativni odlazak na Krf  u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 9:00h), vožnja brodom, hidrogliserom.. Obilazak grada sa vodičem, slobodno vrijeme do povratka sa Krfa u 18:30h.. Noćenje.

 

4 dan 14.07.2019. SARANDA – Doručak. Slobodno vrijeme za šenju I kupanje.. (odlazak na čuvenu plažu “Ksamil” sa prozirno plavom I bistrom vodom).. Noćenje.

 

15.07.2019. SARANDA – DRAČ  - Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Podgoricu preko Drača.. Svraćanje u Drač, pauza 3 sata za odmor I šoping. Nastavljamo vožnju. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima.

U cijenu uključen:

  • Autobuski prevoz turističke klase
  • 3 noćenja u hotelu sa 3*
  • Vodič tokom čitavog putovanja
  • Pratilac iz agencije

U cijenu nije ukljućeno:

  • Fakultativni izleti Butrint (10€ sa ulaznicom I vodičem), Krf 45€ (cjelodnevni izlet: karta za brod, + bus prevoz do luke), plaža Kasmil 10€, međunarodno zdrastveno osiguranje 5,00€

 

Drac - Albania

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

LEFKADA

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… Carobno neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim cudesnim plazama I tirkizno plavim morem koje ovo ostrvociine posebno drugacijim velicanstveno lijepim.. Ali ne vrijedi opisivati jer ako jedna slika vrijedi vise od hiljadu rijeci, Lefkada vrijedi vise od hiljadu slika.. I sam pogled na plazu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlucite gdje na ljetovanje

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In