SARANDA 11.07.-15.07.2019.       119€

 

 

 

SARANDA

(Krf, Butrint, Đirokastro I Drač)

11.07-15.07.2019. 

02.-06.08.2019. - Polasci iz Podgorice

119€

Bjele pješčane plaže i čista ne previše hladna i duboka voda, glavne karakteristike ovog mjesta. Interesantno je da prostor tako iskorišćen da djeluje kao da nikada nema gužve.

 

Saranda

 

1 dan 11.07.2019. PODGORICA – SARANDA – Polazak grupe ispred hotela Podgorica u 23:30h. Vožnja preko Skadra, Drača uz kraće pauze za odmor putnika I granične formalnosti.

 

2 dan 12.07.2019. SARANDA – BUTRINT – Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima, upoznvanje sa poznatim ljetovalištem  na jugu Albanije koje je jedno od najljepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevastelji, stradalih 320 godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smještaj u hotel 3* oko 12h. Slobodno vrijeme  za odmor – kupanje do 17h kada je planiran. – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak obog arheološkog nalazišta. U večernjim časovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju I večeru u neki od predivnih restorana.  Noćenje.

 

Krf - Grcka

 

3 dan 13.07.2019. SARANDA – KRF – Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje na plaži ili fakultativni odlazak na Krf  u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 9:00h), vožnja brodom, hidrogliserom.. Obilazak grada sa vodičem, slobodno vrijeme do povratka sa Krfa u 18:30h.. Noćenje.

 

4 dan 14.07.2019. SARANDA – Doručak. Slobodno vrijeme za šenju I kupanje.. (odlazak na čuvenu plažu “Ksamil” sa prozirno plavom I bistrom vodom).. Noćenje.

 

15.07.2019. SARANDA – DRAČ  - Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Podgoricu preko Drača.. Svraćanje u Drač, pauza 3 sata za odmor I šoping. Nastavljamo vožnju. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima.

U cijenu uključen:

  • Autobuski prevoz turističke klase
  • 3 noćenja u hotelu sa 3*
  • Vodič tokom čitavog putovanja
  • Pratilac iz agencije

U cijenu nije ukljućeno:

  • Fakultativni izleti Butrint (10€ sa ulaznicom I vodičem), Krf 45€ (cjelodnevni izlet: karta za brod, + bus prevoz do luke), plaža Kasmil 10€, međunarodno zdrastveno osiguranje 5,00€

 

Drac - Albania

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

Sign In