DUBAI (JUL, AVGUST, SEPTEMBAR)       od 499

 

 

DUBAI

Polasci: jul, avgust, septebar

od 499€

Dubai je grad koji se ne boji ambicije. Crpi milijarde kako vi se pozicinirao kao turističko i poslovno tržište. Nastao je iz pustinje gotovo od nule tijekom poslednjih 20 godina, cijeli grad ima mentalitet konstante gradnje. To je jedinstveno mjesto na svijetu gdje se sve odvija vrlo brzo, a pogotovo izgradnja fascinantnih građevina.

 

Dubai

 

1 DAN (jul, avgust, septembar) Dolazak na aerodrom u Podgorici sat ipo prije leta. Let za Beograd 09:25h. Odmah nastavljate čekiranje za Dubai. Let za Dubai u 13:25h (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20:45h. Transfer do hotela sa vodičem (koji vas čeka u Dubaiu), smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

2 DAN Doručak. Fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia stari I novi dio grada, vožnja do Jumeriaha najpoznatijeg I najluksuznijeg područja u Dubai. Potom razgled dzamije Jumeriah prekrasne islamske arhitekture. Vožnja do najstarijeg dijela grada Bastakia sagrađen od koralnog I školjkinog kamena.  Slobodno posle podne. Noćenje.

 

3 DAN Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećih na svijetu, jedinstveno arhitekstonsko čudo je mauzolej kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida, čuveni hotel sa 7* “Emirates Palace” gdje pravimo pauzu za kafu, povratak hotel. Naveče predlažemo /fakultativno/ odlazak na noćno krstarenje  zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru I živu muziku.. Noćenje.

 

Dubai fontane

 

4 DAN Doručak. Slobodno vrijeme. U 15h odlazak na naki od fakultativnih  izleta / predlog / pustinski Đip safari po dinama I vožnja motorima / arapska večera uz trbušnu plesačicu u pustinji. Povratak u hotel oko 22h. Noćenje.

 

5 DAN Doručak. Slobodan dan. Vrijeme je za šoping u nekom od šoping molova EVENING ili MORNING/ gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala I restorana kao i obići ogromni akvarijum  sa mnoštvom raznolikih riba ili SKI CENTAR. Noćenje.

 

6-8 DAN Doručak. Slobodni dani fakultativno sjelodnevni odlazak u WILD WADI park. Obilazak BURJ KALIFE najveće zgrade. – hotela BURJ ARAB – jedro ili dan za šoping. Noćenje.

 

8 DAN Doručak. Rani odlazak iz hotela. Polijetanje aviona za Beograd u 09:10h (FZ741). Slijetanje u Beograd oko 13h. Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

buducnost

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Uvećini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395€ aerodromsku taksu ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi
 • Većin hotela ne prima dvoje odraslih I dvoje djece u jednoj sobi ili troje odraslih I jedno dijete do 12 godina pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela
 • Dodatni ležaj na upit
 • Jednokrevetna soba na upit za toplatu

U CIJENU URAČUNATO:

 • Avio prevoz Podgorica – Dubai/ Podgorica via Beograd kompanijom “FLY DUBAI”  (direktan let)
 • Dozvoljeno je 20kg prtljaga po osobi po smjeru
 • Transfer od aerodroma hotel – aerodrome
 • Noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*)
 • Organizacija usluge I dočeka – vodiča na našem jeziku u Dubaiu

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse 159€
 • Obrok I piće placate u avionu kabinskom osoblju (6e)
 • Zdrastveno osiguranje
 • Boravišna taksa (plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*-2,00€ 4*-3,00€ 5*-4€)
 • Fakultativni izleti (Plaćaju se na licu mjesta vodicu)

Djip safari - Dubai

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERAVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

Sign In