Turistička agencija Rams iz Bijelog Polja je predstavila turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu „fre.e” koji se održao od 20-24. februara u Minhenu, nastup je organizovan u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, koja je dio promotivnih aktivnosti za 2019 godinu.

Pored promocije turističke ponude na crnogorskom štandu,  održano je i niz prezentacija u okviru sajma “BR-Showbühne”najgledanije televizije južnog dijela Njemačke. Posjetioci sajma su imali priliku da se informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, kitesurfing, o drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama i kampovanju u Crnoj Gori.

Ovo je prvi nastup Rams-a na ovom sajmu i moram istaći da je interesovanje njemačkih turista za posjetu našoj zemlji na zavidnom nivou, veliki broj posjetilaca je odlucio da svoj odmor provede u našoj zemlji, a na štandu su imali prilike da dobiju preporuke i dodatne informacije. Nama u prilog ide i činjenica da je naša zemlja sve bolje povezana sa njemačkim tržištem, a tome su zaista doprinijele I low cost companije koje su uvele nove avio linije prema njemačkim centrima- istakla je Sabina Ramović koja je prezentovala ponudu Rams-a i Bijelog Polja.

Sajam koji je okupio preko 1.300 izlagača za 5 dana trajanja posjetilo je preko 130.000 posjetilaca, uglavnom ljubitelja kampvanja, porodica i naravno individualaca.

Očekujemo veći broj turista sa ovog tržišta, te ako se najave realizuju, nastavićemo sa promocijom na ovom tržištu- dodala je Ramovic.