LOUTRAKI + PELOPONEZ - ATINA 199€       

 LOUTRAKI – jedan od najljepših grčkih primorskih gradova I najstarija I najčuvenija termalna banja u Grčkoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno čistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnožju planine Gerania. NAFPLION – turistički dragulj Grčke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblaženije mjesto koje je upoznao, duge pješčane plaže, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno čisto more.


-TERMIN PUTOVANJA: 9 DANA / 06.08 - 14.08.2020. 

 

Loutraki

 

U cijenu aranžmana je uračunato:
 

– Usluga 6 noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit 3* u Lutrakiju;

– Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema program;

– Organizacioni toškovi;

– Usluga vodiča i pratioca grupe;  

 

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 –
Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10€), koje se izdaje u agenciji;

 – Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service;
 
 – Fakultativni izleti;

 – Lokalna turistička taksa u Grčkoj;

 

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI 

Nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.
 

NAČIN PLAĆANJA

– Mogućnost plaćanja na rate, uz potpisivanje ugovora o putovanju, s’ tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;
 

NAPOMENA:

     * 
Dokumentacija za putovanje - biometrijski pasoš;
     * Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
     * Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
     * Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 

 

Loutraki plaža

 


Program putovanja

 

1. DAN / PODGORICA 

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe, noćna vožnja do Grčke.

 

2. DAN / LUTRAKI 

Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

 

3. DAN / PLAŽA VOULIAGMENI - HERIN HRAM i SVETIONIK 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. DAN / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) 

Doručak. Slobodno vrijeme ili cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava " Palamidi ", drevna tvrđava " Akronavplia", otomanska " Bourtzi "). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja

 

5. DAN / PLAŽA 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaža. Noćenje.

 

6. DAN / ATINA - AKROPOLJ - GLIFADA 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija... Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici "Ermou". U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru "Bolivar". Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 

7. DAN / PLAŽA - VINARIJA 

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža.. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

 

8. DAN / LUTRAKI - PODGORICA 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

 

9. DAN / PODGORICA 

Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

 

INFORMACIJE, PITANJA I  REZERVACIJE rams@t-com.me


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

JUZNA TOSKANA-BAJKOVITA ITALIJA Polazak:04.03.2020 190€

Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella" Vodimo vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije - južna Toskana. Italijanska bajka počinje obilaskom jedne od najljepših banja Italije Chianciano terme. Tokom boravka u ovom dijelu Toskane, pruža vam se prilika da posjetite Arezzo, Cortonu, Sineu, San Gimignano I Pienzu, bisere smještene između toskanskih brda sa vinogradimo i hacijendama Bajka ne bi bila potpuna bez obilaska etrurskog grada - Arezza u kojem je snimljen film " La vira e bella"

SARANDA + KRF 99€

Krf je jedno od najljepsih grckih ostrva. Leži u Jonskom moru, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Krf se ubraja među najimućnije regione u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po kćerki boga Asopa, nimfi Kerkiri, koju je oteo Posejdon. Zbog svoje veoma bujne vegetacije Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo".

Sign In