SARAJEVO       25€

 

 

JEDNODNEVNI IZLET

SARAJEVO

Je l Sarajevo gdje je nekad biloo...

 

Jednodnevni izlet, Sarajevo

 

Polazak grupe sa dogovorenog mjesta u 06:00, polazak iz Bijelog Polja. Putovanje prema Sarajevu sa kraćim usputnim pauzama. Dolazak u Sarajevo, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča-stari dio grada: Sinagoga, Begova džamija, Baščaršija...Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u 18h i polazak ka Bijelom Polju.

 

Vijecnica u Sarajevu, jednodnevni izlet, agencija RAMS

 

CIJENA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase
  • Organizaciju putovanja
  • Usluge pratioca iz agencije
  • Lokalni vodič

CIJENA NE OBUHVATA:

  • Ulaznice 
  • Individualne troškove

NAPOMENA: Rađeno na bazi 8 plativih putnika

Fildzani, Sarajevo, autenticnost, jedinstveno

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Sign In