Pješačenje

Pješačenje

VRHOVI BALKANA - CRNA GORA I ALBANIJA

Vrhovi Balkana je poznata staza koja povezuje Crnu Goru, Albaniju i Kosovo, namijenjena je ljubuteljima prirode sa dobrom fizickom kondicijom. Prelazak iz zemlje u zemlju preko planinskih vijenaca, daje Vam mogucnost da saznate nesto vise o mjestima gdje su ljudi vjekovima zivjeli kao pastiri i farmeri.

PJEšAčENJE - PLANINSKA SELA BIJELOG POLJA

U ovoj turi po sjeveru Crne Gore, ljubitelji prirode i planinari mogu uzivati u divljoj ljepoti kakva se ne moze naci ni na jednom drugom mjestu u Evropi. Tu su nepregledna zelena prostranstva, prekrasni planinski pejzazi, cvjetna polja i zivopisna sela. Tokom ture posjetioci mogu osjetiti bogatu istoriju i raznoliku kulturu i kuhinju ovog kraja.

PJEšAčENJE KROZ TRI NACIONALNA PARKA

Za avanturiste, sportiste, planinare, ljude koji vole drugačije iskustvo i pravi dodir sa prirodom! Spoj najboljeg sa tri planine - Biogradska gora, Prokletije, Durmitor. Nezaboravni pejzazi, cist vazduh, katuni, domaca hrana, divlja neukrocena lepota....

PJEšAčENJE DURMITOR

Najveci nacionalni park u Crnoj Gori sa najvisim vrhom Bobotov kuk 2525mnv. Durmitor krase 18 lednickih jezera nazvanih "gorske oci". Kanjon rijeke Tare je najveci u Evropi i proglasen je za Svjetski ekoloski rezervat.

PJEšAčENJE PROKLETIJE

Prokletije predstavljaju jedan od najimpresivnijih planinskih masiva Crne Gore. Crnogorske Prokletije se prostiru na otprilike 250 kvadratnih kilometara i sire se od Skadra do Bogicevice, na granici sa Kosovom.

PJEšAčENJE BJELASICA I KOMOVI

Bjelasica je za mnoge najljepsa crnogorska planina. Nalazi se u srcu Crne Gore tj. u centralno-kontinentalnom dijelu, a tako se ravnomjerno grana u cetiri pravca i zapravo ima oblik kruga. Njena duzina i sirina iznosi 30 kilometara.

Sign In