USLUGE

SMJESTAJ

 

Naša agencija pruža usluga smještaja u različitim smještajnim objektima, od primorskih  hotela ( dvije do pet zvezdica), komfornih vila,  bungalova,planinarskihdomova,kod domaćina pa do simpatičnih planinskih katuna građenih u tradicionalnom stilu. Na sajtu mozete naci ponude hotela. Budite slobodni da posaljete upit, a mi cemo u najkracem roku odgovoriti.  

 

smjestaj

 

 

PUTNO OSIGURANJE

 U nasoj agenciji mozete kupiti i medjunarodno putno osiguranje koje vazi u svim zemljama Evrope i svijeta. Vise tarifnih grupa sa sumom pokrica i do 40.000 eura, i to bez obzira da li putujete u grupi, sa porodicom ili individualno.

 

putno osiguranje

 

TRANSFERI

 

Organizujemo transfer putnika od aerodroma do izabrane destinacije za individualne putnike i grupe sa aerodroma iz  Dubrovnika, Tivta, Podgorice, Sarajeva i Priština.  Posaljite upit za svoj zahtjev.

 

transfer

 

AVIO KARTE

Kod nas možete kupite karte za sve destinacije da aerodroma iz zemlje i okruženja. Posaljite upit ili pozovite na +382 50 432 374 ili 069 205 600

 

avio karte

 

PLANINARENJE/PJEŠAČENJE

Programi su podešeni zahtjevima klijenata, bez obzira o kojoj se ciljnoj grupi radi, a oni se najviše odnose na tip smještaja, vrstu aktivnosti, dužinu trajanja putovanja... Pješačke ture se mogu organizovati od laganih za osobe koje nemaju iskustvo, srednje-teških za one  koji imaju iskustvo i teških za  profesionalce.

 

planinarenje

 

PLANINSKI BICIKLIZAM

Programi su podešeni zahtjevima klijenata, bez obzira o kojoj se ciljnoj grupi radi, a oni se najviše odnose na tip smještaja, vrstu aktivnosti, dužinu trajanja putovanja...Bicilkističke ture se mogu organizovati od najlakših za osobe koje nemaju iskustvo, srednje-teških za one  koji imaju iskustvo i teških za  profesionalce.

 

biciklizam

 

RAFTING

Splavarenje  rijekom Tarom je jedno  od najuzbudljivijih iskustava koje doživjeti u Crnoj Gori. Kanjon Tare je drugi po dubini u svijetu nakon kanjona Kolorado, i on je jedinstvena oaza mira i netaknute prirode. Rijeka je prozirno zelena i pitka, a uzbudljivi ali ne i opasni rafting se ne može opisati, već se može samo doživjeti.

 

rafting

 

SPELEOLOGIJA

U okolini Bijelog Polja postoji veliki broj pećina i jama. Najpoznatija  i najveća ie pećina nad Vražjim Firovima ili Đalovića pećina. Takodje pećine vrijedne pažnje su Novakovića i Osoja.Ulazak u pećine je predviđen uz upotrebu kompletne opreme i pratnje stručnih lica. Program obilaska pećina prate aktivnosti planinarenja i pješačenja kroz atraktivne destnacije, kontakti sa lokalnim stanovništvom, dobra hrana...

 

speleologija

 

POSMATRANJE PTICA

Posmatrajte ptice što češće možete.  Što im više vremena posvetite, brže ćete ih i upoznavati. Ptice je najlakše posmatrati onda kada su najaktivnije. U toku godine je to period seobe (kraj februara – april i avgust - novembar) i gneždenja: uglavnom mart – jun ili jul, mada u planinama, u zavisnosti od visine počinje u maju ili junu; kod krupnijih vrsta grabljivica februar – avgust.

U Crnoj Gori je je do sada identifikovano svega pet  područja koja ispunjavaju već postavljene međunarodne standarde - Skadarsko i Šasko jezero, ulcinjska Solana, Durmitor i Biogradska gora

 

posmatranje ptica

 

KANJONING

Kanjoning je jedan od najmlađih ekstremnih sportova i podrazumijeva savladavanje kanjona plivanjem, skakanjem sa vodopada, korištenjem užeta, prepinjanjem...

Preporuka za konjoning je kanjon Nevidio i kanjon rijeke Bistrice.

 

kanjoning

 

RIBOLOV

Ribolov je popularna aktivnost na Crnogorskim jezerima i rijekama. Dozvolu za ribolov je potrebno unapred nabaviti. Lokacije atraktivne za ribolov su : Rijeka Tara, Rijeka Moraca, Rijeka Lim, Rijeka Bistrica,  Biogradsko i Crno jezero.

 

ribolov

 

FOTO SAFARI

Svi  ljubitelji  prirode svoje slobodno vrijeme mogu iskoristiti u posmatranju i fotografisanju  raznovrsnih prirodnih atrakcija, flore i faune sa kojom raspolaže kontinentalni dio Crne Gore. Preporucena mjesta: Planine Bjelasica, Hajla, Durmitor, Komovi, Prokletije, Pešterska visoravan, kanjon rijeke Tare, Nacionalni parkovi...

 

fotosafari

 

POSEBNI INTERESI (VINO, RAKIJA, SIR, MED, BILJNI SVIJET)

Ako ste ljubitelji dobrog sira, vina, rakije ili meda, ili zelite da upoznate crnogorsku kuhinju ili ako ste zainteresovani za floru Crne Gore, rado cemo organizovati program po Vasoj želji. Možete uživati posmatrajuci  proces pripremanja hrane ili nekog od ovih proizvoda ili čak samostalno učestvovati uz asistenciju domaćina.

 

interesantne ture

 

Sign In