KRALJSKA KOLIBA - ANDRIJEVICA       

 

 

KRALJSKA KOLIBA

 

Kraljska koliba se nalazi na trećem kilometru puta koji vijuga od Andrijevice prema prevoju Trešnjevik i dalje ka Kolašinu, odnosno prema regonalnom parku prirode Komovi. Ušuškana na imanju porodice Ćirović "Kraljska koliba" predstavlja pravi izbor za one koji čeznu za tišinom, čistim vazuduhom i pogledu u zelenilo.

 

Kraljska koliba

 

Kraljska koliba je ukusan spoj tradicionanog i modernog iz čije bašte se pruža pogled prema veličanstvenim Komovima. Uživaćete u raznovrsnoj domaćoj hrani, a na spratu kolibe su ležajevi kojima je teško odoljeti. Pogled koji se sa terase pruža na selo i okoline planinske vrhove je zadivljujući, a huk obližnje planinske rijeke Kraštice ovom mjestu daje potpun čar.

 

Kraljska koliba, eksterijer

 

Kraljska koliba posjeduje najveći stepen u kategorizaciji seoskih domaćinstava od tri zvjezdice. Imanje se nalazi na selu Kralje koje je bogato istorijom, kulturom i prirodnim ljepotama kao takvo je uvršteno u kulturnu rutu Andrijevice, a domaćini će vam pružiti sve potrebne informacije i biti odlični vodiči bilo da se odlučite da posjetite Komove, Bjelasicu ili Prokletije. U Kraljskoj kolibi možete kupiti autentične suvenire ručne izrade.

 

Domaće životinje

 

Kraljska koliba raspolaže restoranom u kojem se pripremaju jela lokalne kuhinje i nalazi se u Andrijevici- Predstavlja smještaj sa 3*, koji obuvata vrt, terasu i zajednički salon. Dostupni su besplatni bežični internet parking u okviru objekta. Sve jedinice u ovom pansionu sa uslugom doručka uključujući flat screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom, tosterom i pločom za kuvanje. Sobe nude radni sto i aparat za kafu. Gosti pansiona Kraljska koliba mogu da uživaju u aktivnostima u okolini Adrijevice, poput vožnje bicikla ili planinarenja.

 

Lokacija: Andijevica, Kraljska koliba 

 

Domace zivotinje, kraljska koliba

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

Sign In