KRALJSKA KOLIBA - ANDRIJEVICA       

 

 

KRALJSKA KOLIBA

 

Kraljska koliba se nalazi na trećem kilometru puta koji vijuga od Andrijevice prema prevoju Trešnjevik i dalje ka Kolašinu, odnosno prema regonalnom parku prirode Komovi. Ušuškana na imanju porodice Ćirović "Kraljska koliba" predstavlja pravi izbor za one koji čeznu za tišinom, čistim vazuduhom i pogledu u zelenilo.

 

Kraljska koliba

 

Kraljska koliba je ukusan spoj tradicionanog i modernog iz čije bašte se pruža pogled prema veličanstvenim Komovima. Uživaćete u raznovrsnoj domaćoj hrani, a na spratu kolibe su ležajevi kojima je teško odoljeti. Pogled koji se sa terase pruža na selo i okoline planinske vrhove je zadivljujući, a huk obližnje planinske rijeke Kraštice ovom mjestu daje potpun čar.

 

Kraljska koliba, eksterijer

 

Kraljska koliba posjeduje najveći stepen u kategorizaciji seoskih domaćinstava od tri zvjezdice. Imanje se nalazi na selu Kralje koje je bogato istorijom, kulturom i prirodnim ljepotama kao takvo je uvršteno u kulturnu rutu Andrijevice, a domaćini će vam pružiti sve potrebne informacije i biti odlični vodiči bilo da se odlučite da posjetite Komove, Bjelasicu ili Prokletije. U Kraljskoj kolibi možete kupiti autentične suvenire ručne izrade.

 

Domaće životinje

 

Kraljska koliba raspolaže restoranom u kojem se pripremaju jela lokalne kuhinje i nalazi se u Andrijevici- Predstavlja smještaj sa 3*, koji obuvata vrt, terasu i zajednički salon. Dostupni su besplatni bežični internet parking u okviru objekta. Sve jedinice u ovom pansionu sa uslugom doručka uključujući flat screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom, tosterom i pločom za kuvanje. Sobe nude radni sto i aparat za kafu. Gosti pansiona Kraljska koliba mogu da uživaju u aktivnostima u okolini Adrijevice, poput vožnje bicikla ili planinarenja.

 

Lokacija: Andijevica, Kraljska koliba 

 

Domace zivotinje, kraljska koliba

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In