DO VUčELJICA - ANDRIJEVICA       

 

 

DO VUČELJIĆA

 

Na približno 5km od Andrijevice, šumskim putem dolazi se u zaseok Talanovac, a na njegovoj sunčanoj strani nalazi se imanje Vučeljića na nadmorskoj visini od 1110m. Pritom dvorište prepuno domaćeg voća prepliće se sa divljinom šume koja ga okružuje. Ovo je idealno mjesto za uživanje u bogastvu boja i zvukova prirode.

 

Vucelica Do

 

Pogled kroz prozore soba će vas prosto napuniti energijom i izmamiti šetnju. U neposrednoj blizini imanja prolaze i dobro urađene biciklističke staze kojima možete stići do veličanstvenih Komova. Domaćini će se potruditi pa njihovi gosti osjete autentičan doživljaj sela uz domaću rakiju i tradicionalne specijalitete pripremljene od domaćih sastojaka.

Porodica Vučeljić je sertifikovani proizvođač organskog voća.

 

Seosko domacinstvo Vucelic do

 

Karakteristike:

Privatna kuća sa tri spavaće sobe: dvije sobe sa dva kreveta, i jedna spavaca soba sa bracnim krevetom

Funkcionalna ljuljaska i antička kolijevka za bebe

Kompletna kuhinja sa šporetom na drva

Dostupni nacionalni obroci

Objekat se nalazi na stazama za planinarenje/ brdski biciklizam

Lokacija: Opština Andrijevica, selo Talanovac

 

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In