DO VUčELJICA - ANDRIJEVICA       

 

 

DO VUČELJIĆA

 

Na približno 5km od Andrijevice, šumskim putem dolazi se u zaseok Talanovac, a na njegovoj sunčanoj strani nalazi se imanje Vučeljića na nadmorskoj visini od 1110m. Pritom dvorište prepuno domaćeg voća prepliće se sa divljinom šume koja ga okružuje. Ovo je idealno mjesto za uživanje u bogastvu boja i zvukova prirode.

 

Vucelica Do

 

Pogled kroz prozore soba će vas prosto napuniti energijom i izmamiti šetnju. U neposrednoj blizini imanja prolaze i dobro urađene biciklističke staze kojima možete stići do veličanstvenih Komova. Domaćini će se potruditi pa njihovi gosti osjete autentičan doživljaj sela uz domaću rakiju i tradicionalne specijalitete pripremljene od domaćih sastojaka.

Porodica Vučeljić je sertifikovani proizvođač organskog voća.

 

Seosko domacinstvo Vucelic do

 

Karakteristike:

Privatna kuća sa tri spavaće sobe: dvije sobe sa dva kreveta, i jedna spavaca soba sa bracnim krevetom

Funkcionalna ljuljaska i antička kolijevka za bebe

Kompletna kuhinja sa šporetom na drva

Dostupni nacionalni obroci

Objekat se nalazi na stazama za planinarenje/ brdski biciklizam

Lokacija: Opština Andrijevica, selo Talanovac

 

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Privatne ture u regionu

Za sve klijente koji su ograniceni vremenom, poslovnim i porodicnim obavezama, obezbijedili smo mogucnost organizacije privatnih tura sopstvenim vozilima. Agencija poseduje kombi od 8 mesta i mini bus od 17 mjesta.

Sign In