SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE - TRI DANA       100€

 

 

 

SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE

TRODNEVNA TURA

Na spomen Sarajeva prvo što nam pada na pamet su ćevapi i turska kafa, ali Sarajevo je puno više od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti. Sarajevo je idelna vikend destinacija, a kako provesti viken u Sarajevo saznajte..

 

 

Obilazak Sarajeva

 

1.DAN

Polazak grupe sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje prema Sarajevu sa kraćim usputnim pauzama. Dolazak u Sarajevo, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča-stari dio grada: Sinagoga, Begova džamija, Baščaršija...Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u 18h i odlazak prema hotelu, gdje je planirano noćenje. Smještaj u sobama, večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Poslije doručka putovanje prema Mostaru. Obilazak Starog grada u pratnji vođe puta/lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanje prema Trebinju uz obilazak Blagaja i Vrela Bune. Smejštaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN

Doručak. Nakon doručka razgledanje Trebinje- starog grada i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vrijeme do 16h, kad je planiran polazak prema mjestu polaska. Putovanje sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u večernjim satima.

 

Obilazak Mostara sa vodicem

 

Cijena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom/minibusom
  • dva polupansiona u hotelima u Sarajevu i Trebinju,
  • usluge lokalnog vodiča u Sarajevu i Mostaru/Sarajevu i Trebinju
  • troškovi pratioca grupe,                                                
  • troškove organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
  • individualne troškove
  • putno osiguranje.
  • Dokumentacija potrebna za putovanje-važeća lična karta,
  • Program je rađen na bazi min. 15/25 osoba, agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika

***CIJENE SU OKVIRNE I PODLOŽNE PROMJENAMA***

Trebinje

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

Loutraki + izlet u Atinu

LOUTRAKI – jedan od najljepsih grckih primorskih gradova I najstarija I najcuvenija termalna banja u Geckoj, savrsena je kombinacija mediteranske klime, kristalno cistog plavog mora, bujne vegetacije I toplih mineralnih izvora u podnozju planine Gerania. NAFPLION – turisticki dragulj Grcke star tri milenuma, ostvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblazenije mjesto koje je upoznao… duge pjescane plaze, nestvarno lijepa priroda, najukusnije kalamata masline, kristalno cisto more..

KRF

KRF – jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledao kao Krf. Mozda je to jedino objasnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pjescane plaze, tirkizno plavo more.. Istorija je gradu Krfu podarila, dvije tvrdjave, stari grad sa divnim palatama, crkvu Sv Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston.. Istorijska u kulturna bogatstva podsjecaju na sve civilizacije koje koje su ostrvom protutunjale kroz vijekove I ostavile svoj pecat..

VERONA - MILANO - GARDALAND - VENECIJA - SIRMIONE 22.08.2019.

Italija ima vise UNESCO zasticenih spomenika nego bilo koja druga zemlja na svijetu. Njih cak 50. Mnogi od najvecih svjetskih brendova dolaze iz Italije. Nutela, Ferari, Versace imena su za koje je cuo citav svijet. Zakon nalaze da sve gondole u Veneciji moraju bite crne boje. Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske. Tokom dugo godina, zastava Italije se mijenjala, a danasnje trio boje, predstavljaju nadu, vjeru i milosrdstvo.

Sign In