SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE - TRI DANA       100€

 

 

 

SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE

TRODNEVNA TURA

Na spomen Sarajeva prvo što nam pada na pamet su ćevapi i turska kafa, ali Sarajevo je puno više od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti. Sarajevo je idelna vikend destinacija, a kako provesti viken u Sarajevo saznajte..

 

 

Obilazak Sarajeva

 

1.DAN

Polazak grupe sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje prema Sarajevu sa kraćim usputnim pauzama. Dolazak u Sarajevo, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča-stari dio grada: Sinagoga, Begova džamija, Baščaršija...Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u 18h i odlazak prema hotelu, gdje je planirano noćenje. Smještaj u sobama, večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Poslije doručka putovanje prema Mostaru. Obilazak Starog grada u pratnji vođe puta/lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanje prema Trebinju uz obilazak Blagaja i Vrela Bune. Smejštaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN

Doručak. Nakon doručka razgledanje Trebinje- starog grada i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vrijeme do 16h, kad je planiran polazak prema mjestu polaska. Putovanje sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u večernjim satima.

 

Obilazak Mostara sa vodicem

 

Cijena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom/minibusom
  • dva polupansiona u hotelima u Sarajevu i Trebinju,
  • usluge lokalnog vodiča u Sarajevu i Mostaru/Sarajevu i Trebinju
  • troškovi pratioca grupe,                                                
  • troškove organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
  • individualne troškove
  • putno osiguranje.
  • Dokumentacija potrebna za putovanje-važeća lična karta,
  • Program je rađen na bazi min. 15/25 osoba, agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika

***CIJENE SU OKVIRNE I PODLOŽNE PROMJENAMA***

Trebinje

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

KRF-VASKRS Polazak 16.04.2020 185€

Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.Na grčkom ostrvu Krfu, praznik nad praznicima, Vaskrsenje Hristovo, predstavlja veličanstven događaj, koji harmonično ujedinjuje pravoslavnu vjeru, venecijansko nasleđe, brojne litije u pratnji filharmonijskih orkestara i opojni dah proljeća. Takvo bogatstvo tradicije, snažan religijski osjećaj i sveprisutnu radost najznačajnijeg hrišćanskog praznik, događaj je koji preporučujemo da doživite.

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Sign In