SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE - TRI DANA       100€

 

 

 

SARAJEVO - MOSTAR - TREBINJE

TRODNEVNA TURA

Na spomen Sarajeva prvo što nam pada na pamet su ćevapi i turska kafa, ali Sarajevo je puno više od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti. Sarajevo je idelna vikend destinacija, a kako provesti viken u Sarajevo saznajte..

 

 

Obilazak Sarajeva

 

1.DAN

Polazak grupe sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme. Putovanje prema Sarajevu sa kraćim usputnim pauzama. Dolazak u Sarajevo, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča-stari dio grada: Sinagoga, Begova džamija, Baščaršija...Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u 18h i odlazak prema hotelu, gdje je planirano noćenje. Smještaj u sobama, večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN

Doručak. Poslije doručka putovanje prema Mostaru. Obilazak Starog grada u pratnji vođe puta/lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanje prema Trebinju uz obilazak Blagaja i Vrela Bune. Smejštaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN

Doručak. Nakon doručka razgledanje Trebinje- starog grada i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vrijeme do 16h, kad je planiran polazak prema mjestu polaska. Putovanje sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u večernjim satima.

 

Obilazak Mostara sa vodicem

 

Cijena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom/minibusom
  • dva polupansiona u hotelima u Sarajevu i Trebinju,
  • usluge lokalnog vodiča u Sarajevu i Mostaru/Sarajevu i Trebinju
  • troškovi pratioca grupe,                                                
  • troškove organizacije putovanja

Cijena ne obuhvata:

  • ulaznice za kulturno-istorijske spomenike,
  • individualne troškove
  • putno osiguranje.
  • Dokumentacija potrebna za putovanje-važeća lična karta,
  • Program je rađen na bazi min. 15/25 osoba, agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika

***CIJENE SU OKVIRNE I PODLOŽNE PROMJENAMA***

Trebinje

 

INFORMACIJE, PITANJA I REZERVACIJE


Fotografije


Pošalji te poruku

SOLUN-METEORI Polazak 05.03.2020 120€

SOLUN – izuzetan i nesvakidašnji grad na raskrsnici istoka i zapada,“veliki vizantijski muzej“, „most zaliva Termaikos“, „raj za hupoholičare“… vjerovatno jedini grad na svijetu koji je poznatiji po svom nadimku nego po pravom imenu-Thessaloniki. Zagonetan, uzbudljiv, kosmopolitski, donosi svojim posjetiocima bogatstvo i specifičnost kulturno-istorijskog nasleđa, arhitekture, običaja, religije i umjetnosti… Meteori , kompleks pravoslavnih manastira na čudesnim stijenama-prizor kakav nigdje na svijetu nećete vidjeti, a sa vrha pogled koji podsjeća na maštovita platna slikara nadrealista…

ISTANBUL –POLAZAK 20.05.2020 180 €

Istanbul je smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava - rimskog, bizantskog i otomanskog. Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.

Ohrid - Polazak 05.03.2020 95€

Охрид је град у Северној Македонији, на североисточној обали Охридског језера и средиште истоимене општине. Охридска општина се састоји од града Охрида и још 28 села који заједно имају око 55.000 становника

Sign In